reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia jaki Ty masz zegarek? Ja to bym chciała, żeby doba miała 28 godzin ;-):-p:-D

bardzo dobra godzina na wyjscie do ogrodka Agusiu :-D:-D:-D
Kurczę dziewczyny coś mi się nie tak kliknęło:-D:-D:-D:-D Chodziło mi o 18 oczywiście:-D:-D Ale macie ode mnie medal za spostrzegawczość:tak::tak::tak:

Własnie wróciłam do domku. Siedzieliśmy z Kacprem w ogródku. Dopiero teraz poszedł spać.

reklama
Kasiu a to z Oli rozbójnik mały :-D ja już wszystko szkło na górę poprzestawiałam, a małej na najniższej półce zostawiłam wszystkie plastikowe rzeczy typu sitka, jakies miski itd. tam jest jej półka (nawet pokazuje, gdzie:tak:) i tam tylko może broic do woli, inne sa zakazane i na razie chyba działa ;-)

a ja dzisiaj pozakładałam kolejne blokady na szafki bo już Kubacki sam nie wie gdzie grzebać. Niestety w zasięgu są jeszcze szuflady, ale tych nie mam jak poblokować:-( Są tam akurat rzeczy, którymi nie zrobi sobie krzywdy. Na szczęscie Damian przełoży;l wczoraj zamknięci od bramki i mogę bezpiecznie opuścić pokój. Więc póki co spokoj. i oby tak zostało jak najdłużej:-D:-D:-D:-D

a Bruna ulubiona szafka do otwierania to ta pod zlewem..ze smieciami:zawstydzona/y:
a na drugim miejscu jest lodowka:-D
musze kupic jakies blokady ale jak narazie widzialam tylko takie ktore 5min nie wytrzymaja...

To fakt te na przylepiec nie wytrzymują. Kuba też sobie za nimi nieźle radzi. Fajną są te co przzekłada się przez uchwyty. Ale u mnie niestety tylko dwie szafki są. Reszta trzyma do pierwszego szarpnięcia.

Witacjie wy o zabezpieczeniach U nas w kuchni a szafke ze szklem mam ale praktyczniepowinnam miec wszezie. To jednak mnie nei martwi Wojtal najpardziel lubi sie bawic jak sie gaz pali Boje siie ze kiedys albo wlozy palec i sie oparzy albo sopbie cos zrucia. Mam ju zalatwiona bramke ui maz bedzie musial jak zalozyc. wtedy spokojnuie bede mogla wyjsc do kuchni
synio pieknie spal tylko dalej nie che jesc swoich obiadkow kaszek tyklko to co my. brrr

WITOJCIE :-D
Ola mi wczoraj włziła i właziła na kanape i na komodę myk rączką a tam stoi kwiatek i co ? ziemia jest super :baffled:
Co do gazu to moja podchodzi do kuchenki i kurkami rusza , ja się boję że nie zauważe a ona gaz odkręci. Na wsi jest stara kuchenka to tam kurki zdejmowała całkiem i te brudne kurki wkładała do wody i chciała z tego pić:szok:
Jak fajnie że dziś piątek :-)

Darunia a co chcial dzielnicowy?

A chodziło o jakąś kolizje na naesz ulicy, ale nic niewidziałam bo bylismy wtedy na wczasach ;-);-) a ogólnie został chyba z 40 minut i tak sobie gadalismy o pracy, no i przeszliśmy na Ty :-D:-D ale mam wytki na osiedlu teraz :-)

Hej:-) Oj wrzućcie dziewczyny przepisik na ciasto z truskawami. Daria narobiłaś mi ochoty. chociaz jestem beztaleńcie to może jednak udałoby mi się coś upiec.

Ja mogę wrzucic ten co na necie znalazłam, jest prosty i napewno Ci wyjdzie... no i smaczny :tak::tak:

to szogun rozbijacz szkła :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Damian przełoży;l wczoraj zamknięci od bramki i mogę bezpiecznie opuścić pokój.
Więc udało się :-):-);-)

Witajcie!

U nas nocka kiepska, Bart często się budzi, a po 4 ląduje u nas... przez to ja połamana i niewyspana... teraz piję kawoszkę, Bart bawi się starą klawiaturą, Ł doorywa w łóżu...

Mam pytanko te szczepienie po roku co jest to mogę isc z Bartem jak będzie miał 1 roki i np. 3 tygodnie??? Bo dzisiaj się spoźniliśmy na szczepienie, a w niedziele jedziemy do Żagania...

Kasiu u nas na szczescie mamy kuchenke z zabezpieczeniemNawt jak kurek odkreci to gaz nei bediz esie ulatnial Chociaz nawet ten kurek odkrecici to nie prosta sprawa
Darunia z dzielnicowym na ty Noo to z Toba tera nie poggada :):)
Co do szczepinie to my mamy dopiero za tydzien a Wojtas wtedy bedzie mial rok i miesaic i tydzien wiec mysle ze nic sie nie stanie jak ty pojdziesz z Bartkiem pozniej.

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki :-)
U nas nocka wyśmienita, Nadia spała do 8 teraz po śniadanku jest i bawi sie.
Dzisiaj odrobinę chłodniej jest i człowiek tak sie nie lepi :-D
My szczepienie mamy 16 lipca a Nadia będzie miala prawie 14 miesięcy - tak zapisała ją lekarka więc...według mnie nie ma to znaczenia.
Wczoraj bylismy na działce, i mój mąż chce rozpocząc budowę... myslę, ze pozwolenia, przyłączenia i instalacje zakonczą się w tym roku... ( chyba)...
Mnie tam sie dobrze mieszka w bloku i tak mpgłoby zostać ... ehhh ...

Do góry