reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja sie nie umiem zebrac z dupka z domu:-pMała zasneła oczywiscie i teraz musze czekac az sie obudzi... zanim sie zabiore to mi wszystkie stragany na targu pozamykaja:-D

Mejda... chyba własnie mi sie zaczyna 4 miesiac:confused::-p bo ja nie wiem czy 2 trymestr to od 13 tygodnia czy 14?:confused: bo teraz jestem w ciazy 12 tyg i 5 dni... juz moze za miesiac poczuje w koncu mojego brzdaca:-)

Hej, hej...
ja też pranie niedawno wywiesiłam, umyłam balkon posieliłam dywanik i Bart się tam bawi, narazie jest tam cień także dobrze mu tam, na spacer nie chce mi się isc bo upał taki że masakra... troszkę Bart mi się poprzestawiła dzisaij, wstał o 5:30 poszedł spac po 7-mej wstał o 9 i teraz mi lota :-) no i nie wiem kiedy zamierza w ogóle isc spac... :dry:

Ja tak jak Asiowo nic mi sie nie chce... wszystko mnie denerwuje... pewnie @ dostanę...
Jutro jak dobrze pojdzie to pojadę popatrzec za sukienką, teraz takie przeceny, może coś wyczasnę na to wesele...

Uszanowanko :-)

A my juz po spacerku skoro swit (po 8) cudne, ranne powietrze jeszcze bylo :tak: Teraz kisimy sie w domku niestety, ale nie bede wychodzic z mala na ten upal. W planach wyjscie jeszcze ale wieczorkiem z tatusiem ;-) No i musimy wreszcie kupic kolejne sandalki malej :sorry2: Ja tez juz w domku poszlalam ;-) pranko poprane i powieszone, posciele nasze przebrane sie wietrza, teraz mysle co na obiadek wykombinowac... moze zajrze do naszych przepisow :tak:
Do pozniej :-)

Darunia ja tak szleję z robotą po tej chorobie, że też powinnam niedługo @ dostać :-D jak nie patrzeć spóżnia mi się, bo to już 37 dni :dry:
obiadek ugotowałam (zupkę, to i małą się naje :-p), poprasowałam trochę, uffff...
mała spi (obudziłą mi się po 45 min i nie szło jej uspokoić ani ululać, to dałam jej cyca i śpi dalej, już dawno tak nie robiłam, ale dziś mam wyjątkowo dość jej jęków :sorry2:)
a teraz siedzę z kartką i długopisem i patrzę na czym by tu wydatki ograniczyc i cholera nie ma jak, wygląda na to, że co miesiąc z oszczędności kaskę będzie trzeba brać :zawstydzona/y::-(

Mata Ty to masz z tą @ :dry: ja tak miałam przed zajściem w ciąże, teraz to nawet mam w miarę regularnie...

A tak z innej beczki- jak to zwykle bywa przed @ chce się coś słodkiego, macie jakiś sprawdzony przepis na ciasto z truskawkami??? Mój Ł ostatnio coś w spominał, a że lubie pichcic to może upiekę co nie co ;-) jeśli przepis się znajdzie :-);-)

Witajcie ja bylam z Wojtkiem u lekazra dostal jakas masc na siusiaka
pozniej poslzimsy do znajomej na podworko bylo pochmurno deszczyk pokropil ale goracao Zdjecia sa na zamknietym

reklama
Witajcie:-) W końcu mam internet. Jejkusiu jak głupio tak jak nie można było wejśc poczytać popisać. Śmiałam się że bez internetu to jak bez ręki. Ech to uzależnienie. We wtorek była burza i oczywiście mądra ja nie odłączyłam z prądu rutera i szlag go trafił. Dopiero dziisaj przyszli dali ustawienia na normalną liniei mam. Jakiś zwariowany dzień dzisiaj od rana telefony dzwonki do drzwi. W końcu trochę spokoju. Poczytam później co tam popisałyście.
Miłego dnia

Do góry