reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!:-)

Bylam rano z Maja u lekarza i diagnoza mnie zaskoczyla:grypa zoladkowo-jelitowa!Fakt,we wtorek wieczorem zaczela sie Mai ta goraczka razem z wymiotami,ale wiecej wymiotow juz nie bylo.A od wczoraj ma lekka biegunke.Na szczescie juz nie goraczkuje,ufff.
Ja zaraz spadam,bo wieczorkiem jade z siostra i jej mezem do miasta na balety w ich ostatni wieczor w Belgii:-)
Asiowo-no wlasnie w roznych ksiazkach roznie podaja poczatek 2 trymestru.Ale pierwszy juz wlasciwie za Toba:-)Teraz juz bedzie lzej:-)

reklama
Maajko, zdróweczka dla Majuni :-D:tak: biedaczysko się ucierpi :-(
Asiowo, oby już z górki... żeby te wszystkie przykre dolegliwości wreszcie ustapiły :tak::tak:
Daruuunia, mnie jak najdzie na ciacho, a żeby się nie narobić, to robię ciasto jak na biszkopt i dodaję owoce. Upiecze się i pycha, nawet Julinka wcina z apetytem :-D

jejku dziewczyny ledwo co zyje w Krakowie taki zar ze jakas masakra. My poszlismy na pole dopiero o 16 i wrócilismy o 19. Kurde Michał mi sie chyba na 1 spanie przestawia. Juz drugi dzien mi nie spi po południu. ale za to padł wieczorem. No i ranna drzemke mial 3 godzinna. :-D A w nocy mi sie budzil 3 razy i wypil w sumie 200 ml herbatki...
No i powiem wam ze nic mu nie wyłazi (tfu tfu), dostał troche mleka Ha i jest ok, jadł juz troche kaszki mlecznej i herbatnika )jest tam mleko i tez nic, je łyzeczke masla do zupu i tez jest ok. Powoli wiec przechodzimy na mleko HA i bede mu dawac nabial w małych ilściach. w sumie udalo nam sie juz tak duzo rzeczy wprowadzic ze nie powinnam narzekac.
Daraunia wrzuce ci pyszny przepis tyllko musze poszukac bo z glowy nie pamietam ile czego dac.

Hej hej ;-)

Głuszku w takim razie jak masz pyszny przepis to możesz napisac jak już znajdziesz, a tym czasem znalazłam jakiś na necie i też ciasto dobre :tak:
Łukasza jeszcze nie ma, ja już z Bartem wariuje, ale na szczęscie już wykąpany i najedzony marudzi i to BARDZO w łóżeczku... ja zaraz zwariuje jak nie uśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled::no:

Właśnie miałam gościa... dzielnicowy mnie odwiedził :-)

No nic idę uspac mojego nad wyraz dzisiaj wrednego wrzaskuna!!!

Gluszku to super5 ze Misiowi nic nie jest po mleku
Darunia a co chcial dzielnicowy?
Moje dziecie spi ale tyl;ko raz spal wiecf mial prawo byc padniety

Hej:-) Ja już mam prawie spokój. Kuba śpi. Kacper pojechał pojeżdzić na quadzie a przy okazji odprowadzić znajomych od nas z dolnego Śląska bo przyjechali na wczasy. Więc korzystam z chwili spokoju. Oj wrzućcie dziewczyny przepisik na ciasto z truskawami. Daria narobiłaś mi ochoty. chociaz jestem beztaleńcie to może jednak udałoby mi się coś upiec.
U nas w kńcu się ochlodziło. Ja do ogródka wyszłam dopiero przed 28 bo nie dąło się siedzić.

Głuszku oby wszystko się normowało z alergią. Trzymam za Was kciukasy

Majeczko, zdróweczka dla małej i udanej zabawy

Agusia jaki Ty masz zegarek? Ja to bym chciała, żeby doba miała 28 godzin ;-):-p:-D

Głuszku no to wygląda na to, że w końcu trafiliście o co chodzi z Michasiową pseudo-alergią ;-)

moja maruda spi, znów mi jazdy odstawiała przed druga drzemką, a jak usnęła to spała prawie 1,5 h... już nie kumam o co jej chodzi... ona to teraz tak pokręciła te drzemki że juz nie wiem co i jak... do tego ten ukrop nam się do mieszkania dziś wdarł, mała cała w potówkach, chociaż ledwo co zakryta śmigała (ale te potówki to po spaniu...) dziś pierwszy raz od urodzenia śpi w spodenkach krótkich i krótkiej koszulce, bo wcześniej jeszcze nie trzeba było jej tak rozbierać...
mąż zaraz idzie spać bo na 4 chce do pracy jechać :szok:

właśnie się obudziła :dry: oj ciekawa nocka dziś chyba będzie...

Ja do ogródka wyszłam dopiero przed 28 bo nie dąło się siedzić.
bardzo dobra godzina na wyjscie do ogrodka Agusiu :-D:-D:-D
w koncu jakas sprawiedliwa pogoda na swiecie hehe wszedzie grzeje:-p
Gluszku bardzo sie ciesze ze Michalka nei wysypuje:tak:
Bruno tez ostatnio spi po 3godz w dzien...ale wieczorem przez ten upal zasypia godzine...

reklama
Ola śpi od 19 stej ale za to budzi się w noocy na minutkę , przyssa do cycoli i śpi dalej. Potem budzi się o 4,30 i szykuje się w łazience do pracy razem z mamą ( od 5 tej ) ,jeszcze mamy pół godziny przed tym w wyrku przy cycu.
Zbiła mi dziś kolejną miseczkę - otworzyła sobie szafkę jak nakładałam sobie obiad :baffled: to szogun rozbijacz szkła :-)

Do góry