reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joasie w piatek Hausa nie ebdzie ale bedzie jutro jeszcze pogmatwane koszmarnie

Daria kosznarna zabawka tylko czy dziecko wie w czym siedzie chyba nie

Witam was dziewczyny po ciężkich nie udanych urodzinach Mikołaja :-( na początku zapowiadało się ślicznie dzień przepiekny więc po co siedziec w domu jak mozna zrobić grila :-( zrobiłam grila 3 razy przenosciłam stoli bo deszcz przeganiał Mikołaj marudny jak nigdy w życiu płakał cały czas :-:)-:)-:)-:)-( baterie w aparacie mi wysiadły :-:)-:)-( dziecko ma tylko jedno zdjęcie nasz szczęscie kamera działała :tak: nie tak sobie to wszystko zaplanowałam :no::-:)-:)-:)-(
A co do zabawki - matko kto to wymyślił

hej hej:tak:

Wpadłam zameldowac, ze zyje;-)

Od rana do wieczora jestesmy na polu (całe plecy mam zrajane, aż lezec nie umiem) , bo az zal w domu siedziec... chyba, ze leje to wracamy do domku, ale i tak wtedy mam góre sprzatania i zawsze jakis obiad trzeba zrobic, a Paulina nie spuszcza mnie z oka:tak:

W sobote przezyłam wesele, ale umęczyłam sie, nie dla mnie takie imprezy w tym stanie:zawstydzona/y: Wiec chyba na wrzesniowe wesele nie pojdziemy, bo nie wiem czy jest sens sie tak meczyc:-( Paulinka była grzeczna, ale wieczorem i tak sie urwalismy by nas zobaczyła przed snem, wykapalismy i połozyłam ja spac wiec wszystko było ok:tak:
Dzis mielismy msze na za Paulinke i mała posmigała po całym Kosciele, a babcie wyganiały nas, bo przeszkadzalismy:wściekła/y: szkoda słow...

Sto lat dla wszystkich solenizantów:tak:za tydzien juz wszystkie czerwcowe dzieciaczki beda po roczku:-)

Magdaaaaaaaaaa ale pyszności, a ja taka głodna, postanowiłam że nie zjem kolacji dzisiaj pozno, bo kg do przodu mi ruszył, po tej rozpuście nad morzem i wczorajszym świętowaniu... :sorry2:

Asiowo fajnie, że pogoda sprzyja ;-) jeszcze troszkę i będziesz miała z głowy te zmęczenie... pewnie będzie z innego powodu zmęczenia ale ile radości! :-)

Jola przykro że imprezka nie była taka jak chciałaś ale Mikołaj i tak pewnie zadowolony ;-)
Co do aparatu, to ja zapomniałam wziąsc z domu, dlatego zdjęc nie wrzuciłam jeszcze bo muszę zgrac od szwagierki... dobrze, że ona miała aparat :tak:

reklama
Asiowo właśnie myślałam dziś o Tobie a ty na BB :-D BB TELEPATATION :-D:-D
Jolu szkoda że ci pogoda pokrzyżowała plany.

Do góry