reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
AAAAAA!!! Nowina wchodzę we wszystkie spodnie zprzed ciązy- a niektór rozmiar za duże ;-) JUPI! :-)

ja Ci zabraniam pisać takich rzeczy, bo w doła mnie wpędzasz :zawstydzona/y: ja co prawda wchodze w jedne spodnie sprzed ciąży, ale tylko dlatego że sa mocno rozciągliwe i już wysłużone :sorry2: resztę dopinam na głębokim wdechu ale nie sposób na tym wdechu funkcjonować :rofl2:

ale byłoby fajnie, jakbyscie sie dziewczyny mogły spotkać :tak:

reklama
Darunia, na dzien dzisiejszy P. mógłby nas zabrac we wtorek...:tak: w piatek tez, ale ma byc brzydka pogoda wiec mysle, ze lepiej wtorek:tak:

W ogole mam pytanko... podajecie swoim maluchom tran? i w tym wieku można już?:eek: bo tak sie zastanawiam...

ja Ci zabraniam pisać takich rzeczy, bo w doła mnie wpędzasz

Ja tez:-D:-D:-D

Witam dziewczynki:-)

Jednak bylysmy na spacerku:-)ale pogoda kiepska:-(Marysia juz spi nie moglam jej dluzej przetrzymac taka byla spiaca i marudzila,wiec pewnie raniutko wstanie:tak:

Daruuunia,Asiowo,ale Wam fajnie,ze sie spotkacie;-)

Milego wieczorku:-)

A ja byłam po pracy na spacerku i o dziwo mała usnęła a teraz z kolie się bawi - grunt że nie ryczała .
Teraz jest wesolutka :-)

Daruuunia, ale Ci zazdroszczę!!! Ja ciągle mam ten cholerny brzuchol!!!
Muszę się wziąć do roboty bo wiosna idzie!
Chyba się zdecyduję na tą 6 Weidera, choć ćwiczyć b. nie lubię. Ale teraz mnie zmotywowałaś!

U nas dzionek minął raz, dwa, trzy... Wojtuń poznał nowego kolegę, byliśmy na spacerku, obiadek i już tatuś wrócił z robotki. :-D

Mieliśmy jechać na zakupy, ale coś nam samochód się popsuł. :wściekła/y::szok:
Teraz T siedzi nad maszyną i gmera. Mam nadzieję, że to nic poważnego bo w piątek mamy jechać do dziadków na tydzień.
No i w weekend były plany na szaloną nockę ze znajomymi! :yes:

BUZIACZKI NASENNIACZKI DLA WSZYSTKICH!!!!

heloo

jakoś nie mam weny by pisać na bb ostatnio mam gorsze dni:baffled:
odebrałam w poniedziałek wyniki i są złe:-( kurcze krew w normie ale testy wątrobowe tragedia:szok: dopiero jutro idę do lekarza więc okaże się co dalej ze mną będzie:-( miałam też usg które nie wykazało żadnych zmian....eh jak nie urok to ......

Darunia Asiowo super że się spotkacie:tak:
Nocki w miarę spokojne tzn Mikoś budzi się ok 5.00:baffled: na butle i czasami zaśnie i śpimy do 7.00 a czasami nie śpi a ja mam oczy na zapałki:baffled:
w poniedziałek mam egzaminy w pracy więc muszę zakuwać:baffled:

Miłego wieczoru

Najlepsze życzenia dla Filipka z okazji 9 miesięcy!

Dziś dziubnał paznokciem męża w oko i bez okulisty się nie obędzie.
Współczuję mężowi. Ostatnio byli u nas znajomi z 2,5 rocznym synkiem. Koleżanka z wielkim fioletowym okiem. Powiem Wam, że głupio było mi zapytać co się stało:zawstydzona/y:. Wiem, że są zgodnym małżeństwem, ale tak naprawdę nigdy nie wiadomo, co się dzieje w domu. Ale Kasia w końcu sama mi powiedziała, że wygłupiała się z małym i dostała z główki centralnie w oko. Wylądowała na dyżurze...na szczęście obyło się bez złamań, ale wyglądało poważnie. Takie male szkraby są silniejsze, niż nam się wydaje:rofl2:

Lorcia, dużo zdrowia i powodzenia na egzaminach:tak:

Mnie dziś odwiedzili moi rodzice. Brat miał dziś operację kolana, przyjechali do niego i przy okazji wpadli i do nas:tak:. Dosłownie rzucili się na małego:rofl2:, a ja siedziałam, odpoczywałam...fajnie było. Krzyś cały szczęśliwy, że jest w centrum uwagi. Szkoda, że częściej nas nie odwiedzają. na szczęście w piątek przyjeżdzają teściowie, na dwa dni...znów będę miała towarzystwo:tak:

reklama
Witajcie kochane!
Miałam ciężki dzień z Jaśkiem plus bolący nadgarstek i na dodatek nie chciał odłożyć się do łóżeczka. Jakaś masakra :wściekła/y: jak ja Wam zazdroszczę przespanych nocy, spokojnych dzieci :zawstydzona/y: czasem to chciałabym wyjść na cały dzień nie martwić się zrobić sobie zakupy, iść do kosmetyczki...
cóż kryzys, jedna pensja, ledwo starcza do końca m-ca, a ja zajadam smutki i problemy :-( ach szkoda gadać, m jak przychodzi z pracy jest już 18-19 więc zajmie się małym raptem 1-2 godziny a ja obiadek, zmywanko, pranie, wywieszanie i biegam z wywieszonym jęzorem na dodatek to nie cały dom, który od 2 tygodni zarasta brudem. W dzień Jasiek mi nie daje a w nocy przecież nie będę mu brzęczeć odkurzaczem :wściekła/y: ach naszło mnie dzisiaj na smuty przepraszam :-(

Lorcia zdrówka kochana i udanych egzaminów
Julia cieszę się, że u Ciebie wszystko ok odzywaj się częściej
Darunia zazdroszczę figurki i gratuluje kochana zasłużyłaś wytrwałością i poświęceniem :tak:
Życzę udanego spotkania z Asiowo
Bbakania ale niespodzianke zrobił Ci m :-)
Patyk zdrówka dla m mam nadzieję, że z okiem będzie wszystko w porządku :tak:
mój Jasio upodobał sobie mamusine włosy i namiętnie je wyrywa :rofl2:
Joan-na mam nadzieję, że z bratem ok ciesz się rodzinka :-)
Mejdia oby m naprawił samochodzik i żebyś w końcu zrobiła zakupki :-)
Kasiau może Ola w końcu przekonała się już do wózeczka ;-)

Wszystkiego naj dla Filipka
ggMania.eu_15.jpg

spokojnej nocy kochane i kolorowych snów
ggMania.eu_09.jpg

Do góry