reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A my też już po spacerku i obaidku, Nadia ma teraz druga drzemkę, Fabianek dzisiaj pojechał do babci,wróci dopiero jutro bo Cyrk rozkłada sie obok naszego bloku i m bedzie musiał z nim pójsc:tak:
A ja dzisiaj do wieczora sama, bo m po pracy idzie do stomatologa... no tak czasami bywa...
Mata oby Dobrusia w nocy zaczęła ładnie spac - życzę Ci kochana tego
Bbakania ale masz meza, hmmm takie niespodzianki:-Dsuperr!!!
Dla Filipka naj naj
Ide na kanapę :-D chałupa wypucowana, obiad w trakcie , dziecko spi - zyc nie umierac hahaha:rofl2::-)

reklama
Witajcie dziewczynki!

My z Bartem byliśmy na drugim spacerku- taka piękna pogoda, że szkoda siedziec w domu, a na dodatek rano dostałam powera i wszystko pomyłam, poprałam, obiad zrobiomy, Bart sie bawi na podłodze, Ł oczywiście w robocie- miał byc o 16-stej ale dzwonił, że ZGADNIJCIE???? że mu sie qrwa przedłuży!!!!!!!!! Podupceni są w tej robocie- ja naprawdę mam już tego dosyc... non stop sama, dobrze, że za tydzień w czwartek wyjeżdżam i to na minimum 2 tygodnie!!! Jupi!!! Troszke bede tęsknic pewnie, ale może lepiej że takie bedziemy mieli rozstanie :-):tak:

Filipku najlepszego!!!!!!!!!!:-)
Bbakania, ale Ci zazdrosze że mąż Ci taką niespodziankę zrobił!!!;-)

No nic lecę jak zwykle do mojego wrzaskuna!

AAAAAA!!! Nowina wchodzę we wszystkie spodnie zprzed ciązy- a niektór rozmiar za duże ;-) JUPI! :-)

wow! Darunia, gratulacje:tak:zazdroszcze... mi jeszcze daleko do gaci sprzed ciązy:zawstydzona/y:

P. dzis wrócił na obiad do domu i wychodzi dopiero wieczorem i siedzi cały czas z małą, teraz poszli na spacerek:tak:Paulina ostatnio ciagle na dworze:-prano z mamusia, popołudniu z tatusiem;-)

A w ogole Darunia, kiedy się moge wprosić na kawkę??:tak:Mój P. codziennie jezdzi do Krakowa, dla mnie nie problem zabrac sie z nim:-p

A w ogole Darunia, kiedy się moge wprosić na kawkę??:tak:Mój P. codziennie jezdzi do Krakowa, dla mnie nie problem zabrac sie z nim:-p

Asiowo kiedy chcesz!!!!!!! Zapraszam serdecznie! Np jutro jestem w domku od rana do wieczora- tylko pewnie jakiś spacerek bedzie, w piatek też możesz no i w przyszłym tyg do środy, bo w czwartek wyjeżdżam ;-)
Qrcze ale by było suuuper gdybyście wpadły!!!!!:-):tak:

Pogadam z P. kiedy nas zabierze:tak: jutro może byc cieżko, bo na aerobic lece..., ale w poatek czemu nie;-) a jak nie da rady w tym tygodniu to na poczatku przyszłego wpadniemy:tak: tylko byłybysmy pewnie tak ok 10-11 i gdzies do 14-15... bo mniej wiecej w tych godzinach P. jest w Krakowie:tak:ciekawe jak Paulina zareaguje na Barta:-D

Pogadam z P. kiedy nas zabierze:tak: jutro może byc cieżko, bo na aerobic lece..., ale w poatek czemu nie;-) a jak nie da rady w tym tygodniu to na poczatku przyszłego wpadniemy:tak: tylko byłybysmy pewnie tak ok 10-11 i gdzies do 14-15... bo mniej wiecej w tych godzinach P. jest w Krakowie:tak:ciekawe jak Paulina zareaguje na Barta:-D

No to suuuper już się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez jestem ciekawa jak zareaguja na siebie nasz pociechy :-) a powiedz mi w który miejscu P pracuje?

P. pracuje wszedzie;-)jezdzi po firmach... wiec codziennie jest w innym miejscu:tak:
wózek zapakujemy i oprowadzisz nas po Krakowie:-)

reklama
Witam . Ja dzisiaj od rana byla w urzedach i porobic oplaty . Pozniej przyjechala chrzesnica i obiad i dzien zlecial.
Julia podziwiam Cie ze tak dlugo wytrzymujesz bez meza Ja po tyg juz tesknie.
Wszystkiego naj dla Filipka.
Mata noo to moze w koncu bedziesz sie wysypiala.

Do góry