reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko
Marysia się wrecz drapała.... Nie doszłam jeszcze do tego ze już ni karmisz - jeszcze nadrabiam wątek główny. Kurde ja się tak cieszyłam że już nie musze dokarmiać. Cały dzień dziś byl na cycuchu a tu po kąpaniu ryk i ryk, cyca mu dałam a on się drze, zaczełam ściagać a tu 5 ml. Fakt ze karmię go przed kąpaniem z jednego i po z drugiego wiec nie wiem ile ściąga. I zrobiłam mu flaszkę i zjadł 200 ml!!!! Szczena mi opadła, co prawda żygnął sobie potem żarłok jeden ale normalnie nie wiem czy on wyssał wszytsko z cyca czy mi juz brakło po tych dziennych maratonach - bo na prawde go karmiłam dziś tylko z piersi tak jak od paru dni. Ale tak jak pisałam wcześniej wieczorem mi wypijał jedyną butelkę max 100 ml a dzis dwa razy więcej.... Jaja normalnie.

Witajcie kochane dziewczynki!!!!!!!!!
Aniknulka ciesze sie w raz z tobą :-). Mam nadzieje ze synek juz na dobre sie naprawi!!!
Liliana80 mam nadzieje ze córeczka szybciutko powróci do zdrowia.
Jola244 krostki od alergi bardzo swędzą. Dzieci potrafią sie do krwi drapać i są właśnie bardziej pobudliwe. Niestety. mój synek tez sie drapie:zawstydzona/y:.
Biedroneczko ja jestem za trzymaniem sie regulaminu. Trzymam za ciebie kciuki:-)
Ja ostatnio nie pisałam bo nie mam czasu na nic. Czasem jak spojrze w lustro to masakra. Przygotowania dzieci do szkoły mnie pochłaniają i odczuwam z tego powodu stres. M pracuje dużo i mało jest w domu.A jak już jest to starsze go "rozszarpują" a ja gdzieś na szarym końcu. Domiś załapał łatwy plan i je co 2 godzinki. Najgorsze śa tylko noce bo po dłuższym spaniu jak go biore do karmienia to pogodzinie sie budzi i tak do rana. Ale dziś w dzień mój synek dał po spaniu. Spał na podwórku 4 godziny a przerwa między karmieniami była 5 i pół godziny:szok::szok::szok:. Byłam w szoku, normalnie go budziłam do cycy. A teraz oczywiście zasnąć nie może

a ja właśnie siedzę sobie,oglądam nianie:-) i popijam karmi a cała rodzinka śpi:-) uwielbiam tą chwile spokoju dla siebie:-)

Jolu witam z powrotem i czekam na fotki z wakacji:-)
może posmaruj małemu buźkę jakimś kremem tylko nie wiem jakim:sorry2: Kasia pisała coś o emolium :confused:

Głuszku mi też się wydaje, że to mogą być problemy z jelitkami, tym bardziej, że małej coś od urodzenia jest z tym brzuszkiem :tak: tylko jak to naszej pediatrze powiedzieć (normalnie mnie wkurzyła ostatnio :crazy: wszystko zwaliła na to napięcie nerwowe, a na moje pytanie jakie kupki powinny mnie zniepokoić, odpowiedziała, że wszystkie są prawidłowe i mała tak będzie miała :baffled: dzisiaj robi jakby pieniste, dużo jej w pieluszce i jest wodnista :dry: ) dobrze, że w poniedziałek idziemy do drugiej babeczki, ciekawe co nam powie :sorry2:

Mała po południowej jeździe spała mi 2,5 godziny a między karmieniami był odstęp 3 godzinny :szok::szok::szok: potem wzięłam ja na spacerek, gadała sobie do zabawek nad głową, jak zaczęły ją wkurzać, to ściągnęłam. W parku spotkałam starszą babkę, która powiedziała, że mała ma oczy jak 5 zł i na pewno nie będzie spała. Przeszłam z 5 metrów a mała już kimała :-D:-D:-D co prawda pospała z 30 minut, ale ładnie mi usnęła na spacerku, co się jej rzadko zdarza. No i wieczorem opróżniła mi dwie piersi do końca :baffled: już 2 razy się po kąpanku przebudziła, ale udało się mi ją uśpić :tak: już mi lżej, bo po tym dzisiejszym marudzeniu już łapała mnie totalna załamka...śmigam do kuchni, bo mi się zachciało sałatki z tuńczyhka :-p

reklama
Do góry