reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko
Marysia się wrecz drapała.... Nie doszłam jeszcze do tego ze już ni karmisz - jeszcze nadrabiam wątek główny. Kurde ja się tak cieszyłam że już nie musze dokarmiać. Cały dzień dziś byl na cycuchu a tu po kąpaniu ryk i ryk, cyca mu dałam a on się drze, zaczełam ściagać a tu 5 ml. Fakt ze karmię go przed kąpaniem z jednego i po z drugiego wiec nie wiem ile ściąga. I zrobiłam mu flaszkę i zjadł 200 ml!!!! Szczena mi opadła, co prawda żygnął sobie potem żarłok jeden ale normalnie nie wiem czy on wyssał wszytsko z cyca czy mi juz brakło po tych dziennych maratonach - bo na prawde go karmiłam dziś tylko z piersi tak jak od paru dni. Ale tak jak pisałam wcześniej wieczorem mi wypijał jedyną butelkę max 100 ml a dzis dwa razy więcej.... Jaja normalnie.

Witajcie kochane dziewczynki!!!!!!!!!
Aniknulka ciesze sie w raz z tobą :-). Mam nadzieje ze synek juz na dobre sie naprawi!!!
Liliana80 mam nadzieje ze córeczka szybciutko powróci do zdrowia.
Jola244 krostki od alergi bardzo swędzą. Dzieci potrafią sie do krwi drapać i są właśnie bardziej pobudliwe. Niestety. mój synek tez sie drapie:zawstydzona/y:.
Biedroneczko ja jestem za trzymaniem sie regulaminu. Trzymam za ciebie kciuki:-)
Ja ostatnio nie pisałam bo nie mam czasu na nic. Czasem jak spojrze w lustro to masakra. Przygotowania dzieci do szkoły mnie pochłaniają i odczuwam z tego powodu stres. M pracuje dużo i mało jest w domu.A jak już jest to starsze go "rozszarpują" a ja gdzieś na szarym końcu. Domiś załapał łatwy plan i je co 2 godzinki. Najgorsze śa tylko noce bo po dłuższym spaniu jak go biore do karmienia to pogodzinie sie budzi i tak do rana. Ale dziś w dzień mój synek dał po spaniu. Spał na podwórku 4 godziny a przerwa między karmieniami była 5 i pół godziny:szok::szok::szok:. Byłam w szoku, normalnie go budziłam do cycy. A teraz oczywiście zasnąć nie może

a ja właśnie siedzę sobie,oglądam nianie:-) i popijam karmi a cała rodzinka śpi:-) uwielbiam tą chwile spokoju dla siebie:-)

Jolu witam z powrotem i czekam na fotki z wakacji:-)
może posmaruj małemu buźkę jakimś kremem tylko nie wiem jakim:sorry2: Kasia pisała coś o emolium :confused:

Głuszku mi też się wydaje, że to mogą być problemy z jelitkami, tym bardziej, że małej coś od urodzenia jest z tym brzuszkiem :tak: tylko jak to naszej pediatrze powiedzieć (normalnie mnie wkurzyła ostatnio :crazy: wszystko zwaliła na to napięcie nerwowe, a na moje pytanie jakie kupki powinny mnie zniepokoić, odpowiedziała, że wszystkie są prawidłowe i mała tak będzie miała :baffled: dzisiaj robi jakby pieniste, dużo jej w pieluszce i jest wodnista :dry: ) dobrze, że w poniedziałek idziemy do drugiej babeczki, ciekawe co nam powie :sorry2:

Mała po południowej jeździe spała mi 2,5 godziny a między karmieniami był odstęp 3 godzinny :szok::szok::szok: potem wzięłam ja na spacerek, gadała sobie do zabawek nad głową, jak zaczęły ją wkurzać, to ściągnęłam. W parku spotkałam starszą babkę, która powiedziała, że mała ma oczy jak 5 zł i na pewno nie będzie spała. Przeszłam z 5 metrów a mała już kimała :-D:-D:-D co prawda pospała z 30 minut, ale ładnie mi usnęła na spacerku, co się jej rzadko zdarza. No i wieczorem opróżniła mi dwie piersi do końca :baffled: już 2 razy się po kąpanku przebudziła, ale udało się mi ją uśpić :tak: już mi lżej, bo po tym dzisiejszym marudzeniu już łapała mnie totalna załamka...śmigam do kuchni, bo mi się zachciało sałatki z tuńczyhka :-p

reklama
Do góry