reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Babeczki;

Po pierwsze ogromne gratulacje Kocie Behemocie :-) i dla Gluszka także :-)

Mój Mat także cały dzień dzisiaj śpi - odsypia noc :-D a no i jeszcze zmiana pogody - u nas dzisiaj zimno więc ze spaceru nici.
Mata;
moj Maly to w ogóle cały był łuszczący - ze względu na malą ilość wód, która mi doskwierała - ja smaruję go po każdej kąpieli parafiną - ma to niesamowite działanie.

reklama
Czesc Dziewczyny :-D

Mialam dac znac, ale widze ze Wilmek juz to zrobil :-)
Ogromne dzieki za gratulacje :-D
Moje szczescie - Olenka - dzis juz jest w domku :-) A rodzice napatrzec sie nie moga :tak:
Gratuluje wszystkim, ktore juz maja malenstwa przy cycuszku, a nierozpakowanym zycze cierpliwosci - tez sie doczekacie! Trzymam kciukasy :-)
Pozdrawiamy z Malenstwem :tak:

Marta ja kąpałam Kubę w krochmalu i teraz już ma ładną głdziutką skórę. Polecam. Tak samo robiłam przy Kacperku bo oliwka nc nam nie pomagała. Spróbuj może u Ciebie też się sprawdzi.

Mój Kuba też dzisiaj od południa śpi. Najpierw prawie 4godz. Obudził się zjadł i dalej śpi. Ciekawe czy noc też będzie spokojna czy może przestawił sobie dzień z nocą

Głuszku ogromne gratulki dla Ciebie i Misiaczka :-D

A ja dziewczynki jestem totalnie załamana i ryczę dziś po kątach...
Moja mama kilka dni temu dowiedziała się, że ma półpaśca, a dotykała małego i całowała więc obserwowałam i jak na razie oki, dziś tata zachorował - pewnie od mamy a popołudniu wyskoczyły krosty mojemu M.....:szok: chodze jak struta już wyprowadziliśmy się z małym z sypialni ale strach nadal mnie oblewa potem:szok: przepraszam Was, że tak pisze o swoich problemach - macie przecież własne ale musiałam się komuś wyżalić bo nawet nie mam do kogo się przytulić tylko do maluszka:-(

Aniknulko kochana, trzymam mocno kckiuki żeby Ciebie i maleństwa nie dopadło to choróbsko!!!!!!!! Bedzie dobrze i tak musisz myslec, mam nadzieje ze Twojemu mężulkowi i rodzicom szybciutko to przejdzie i dalej bedziecie mogli sie cieszyc sobą!
Ja własnie wróciłam od tesciów, zaraz z Ł zrobimy sobie seans filmowy... strasznie duszno mi i ciężko, ale pociesza mnie mysl ze w poniedziałek w końcu sie to skończy ;-)

U mnie padało i była burza . Moja też śpi długo zdążyłam zrobić cały obiad i nawet zjeść gorący , wziąć kąpiel i teraz siedzę na BB :szok:
Wydaje mi się że zmiana pogody plus dzisiejszy wypad do szpitala zrobił swoje bo nawet sąsiad wierci dziury i mała śpi.
Aniknulka trzymaj się dzielnie kochana , wszystko będzie dobrze.
Moja mama też brała antybiotyk cały ten tydzień i nie mogła ani mi pomóc ani się małą nacieszyć, męża nie ma a do kąpieli przychodzi szwagier i mi pomaga, męża nie widziałam już 3 tygodnie , chyba nawet połogu nie zauważy jak tak będzie często wpadał do domu.

reklama
Joasiek gratuluję dzieciątka!!!!!!:tak:
Darunia
trzymam kciuki za poniedziałek:tak:
Joaś dużo zdrówka dla ciebie i całej twojej rodzinki!!!
Za nasze czerwcowe dwupaki trzymam kciuki!!!!!!
Behemotku malutka jest super i super że już jesteście w domku a ty pojawiasz się na bb:tak:
Aniknulko wszystko będzie dobrze!!!W twoim mleku na pewno znajdują się już przeciwciała na to choróbsko!!

U mnie powolutku wszystko się normuje i zaczyna pojawiać się rutyna dnia codziennego:tak: za niecałe dwa tygodnie Mikoś ma pierwsze szczepienie i tak się zastanawiam jakie mu zafundować:confused::confused: może coś doradzicie:confused:

Do góry