reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joasiek gratulacje!!!

Darunia, czekam na pomyślne wieści i mocno trzymam kciukasy!!!:-)

z tą opuchlizną to już się bałam, że coś nie tak, ale widzę, że to normalne. Tylko jak z małym dzieckiem siedzieć z nogami w górze :confused: mam nadzieję, że opuchlizna mi szybko zejdzie i wyparuje razem z wodą ;-) bo już nie moge się ptrzeć na te słoniowate stopy :baffled:

a u mnie dzisiaj dół... mała spała w nocy po pół godzinki, potem marudzenie i cyc przez 5 minut i tak w kółko... czyżby mleko jej nie smakowało? Do tego zaczęło się jej sporo ulewać... i przez całą noc prawie oka nie zmrużyłam :baffled: wczoraj wieczorem też dół mnie złąpał... ale hormony dają nam w kość... do tego położna coś się nie zjawia, a powinna dawno być :angry:

idę sobie wypić dobrej herbatki na mleczko, może humor mi się poprawi, a mleczko małej będzie lepiej smakować i w końcu porządnie się przyssa i będzie ładnie spała;-)

Miłego dnia czerwcówki!!!

reklama
Gratuluje wszystkim rozdwojonym mamusiom:-) i tym w dwupaku zycze szybkiego rozdwojenia:-)

Nasza Paulinka daje nam jeszcze w kość... ciagle by tylko jadła:baffled: ehhh... a sutki mi juz odpadaja:baffled: w nocy na szczescie spokojniejsza, zobaczymy jak bedzie dalej. Mam nadzieje, ze wszytko szybko sie unormuje:-)

Pozdrawiam:-)

Gluszek - gratulacje

Darunia - powodzenia - czekamy na wiesci

Nie wiem czy cos bedzie z mojej obietnicy rodzenia dzis - bo u mnie standardowo nic sie nei dzieje. Za pol godzinki bede lezala pod zapisem, a potem bede badana - obawiam sie ze standardowo uslysze: szyjka zamknieta, dluga - jeszcze trzyma - a z KTG wyjde z zapisem prostej linii :baffled:
Ide sie zatem szykowac i wychodze.Do potem

Witam was kochne dziewczyny :-( moj syn całkowicie niechce wyjsc na ten świat nawet ze szpitala mnie wypisali oj chyba się już całkowicie załamię :-(

Nie zalamuj, Jola, nie zalamuj... Mojemu dzieciaczkowi tez sie nie spieszy. Moze dobrze, bo chra jestem i dzieci tez chore. Wymiotowanie pol nocy nie t to co kobiety po terminie lubia. Oj, nie...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!! Polska służba zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kazali mi isc do domu, bo nie ma miejsca na porodówce :-D:-D:-D :no::szok::szok::szok::szok::szok: świetnie co? zajebiście!!!!! dzisiaj 12 dni po terminie- zwazyli mi na usg dzidziusia i wazy uwaga-uwaga- 4352 g :szok::szok::szok::no::no::no: w poniedziałek 8 rano cesarka :szok: tylko teraz pytanie co jak zacznę rodzic np. dzisiaj? wiadomo ze dziecko sie nie przeciśnie,a na porodówce nie ma miejsca???!!!! Świetnie!!!

Witam was kochne dziewczyny :-( moj syn całkowicie niechce wyjsc na ten świat nawet ze szpitala mnie wypisali oj chyba się już całkowicie załamię :-(

witaj w klubie - ja wlasnie wrocila z zapisu - skurczy zero - a procentowo byly pomiedzy 20-30 %
od gina uslyszalam najpierw: moniczko - sierpien - poczatek wrzesnia :szok:
a potem - szyjka twarda, calkowicie nieprzygotowana...spokojnie z tydzien jeszcze. Nawet jakbym chcial ja sforsowac - nei ma jak. Czyli nie rodze dzis, ani jutro itd
We wtorek zapis - i w czwartek - dzo szpitala - na wywolanie

darunia
- no ladnie ladnie. Jak zaczniesz rodzic - musza Cie przyjac i zrobic cc. Jak nei maja miejsc - chca operacje opoznic - choc 12 dni po terminie to juz duzo..
Na pocieszenie dodam ze u mnie w szpitalu w tym tyg odsylali do innego - tez z braku miejsc:szok:

reklama
Gluszku-ogromne gratulacje!No i obylo sie bez indukcji:-)
behemotku-witaj z powrotem i pisz co u Ciebie,a raczej u Was:-)
Daruunia-glowa do gory!Najwazniejsze,ze jakies decyzje zapadly.

A ja wczoraj dostalam kilka razy 39 stopni goraczki,trzesawki,potem spadek temp. i zimne poty.Wezwalam w koncu lekarza i okazalo sie,ze mam stan zapalny piersi i musze brac antybiotyk i paracetamol.Na szczescie moge karmic,ale lepiej,zebym na razie odciagala pokarm i podawala go w butelce (ze wzgledu na bol),wiec dzis tesciowa kupi mi laktator.

Do góry