reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Marta witaj:-) Super, że już wróciłaś:tak::tak: Mam nadzieję, że cycowa sytuacja niedługo się unormuje i będziesz zadowoloną karmiącą mamusią.

Asiowo gratuluję.Widzisz wcale tak długo się nie męczyłaś wszpitalu:tak:

Głuszku życze wytrqałości. Wiem, że nie jest łatwo. Marysia chyab wyczuwa Twoje zniecierpliwienie i pewnie stąd jej zachowanie. Dobrze, że mam zaraz przyjdzie to Cię trochę odciąży.

Asiowo ogromne gratulacje- ale Ci dobrze :tak::-)
Martusia witaj w domku- mam nadzieje ze niedługo wszystko sie ustabilizuje i nie bedziesz miała problemu z karmieniem! ;-)
Głuszku- biedactwo, dobrze ze mama do Ciebie przyjedzie, moze sobie odpoczniesz? Trzymam kciuki!;-)

Kurcze u mnie jak zwykle wielkie nic, 0 skurczy,0 jakichkolwiek wyciekań.... ciekawe jak tam sytuacja u Wilmka? Ma miec dzisiaj wywołanie :baffled: oby poszło szybko.... kurcze powoli zaczynam sie bac srody... ciekawe jak to bedzie u mnie??!!:baffled:

Własnie wróciłam z ktg- przez pierwsze 15 minut skurcze się pisały - niektóre pod 100 % dochodziły :szok:ale większość na poziomie 60 % - a drugie 15 minut tylko stawiania się brzuszka. Wg gina to juz na dniach. Szyjki już nie mam, rozwarcie się nie zwiększyło. mam się seksic - tylko z kim??? Może podłogi umyje na czworakach albo co? Chyba tak zrobię - wezmę się za sprzątanie a potem piłka i chyba te sutki sobie zostawię na wieczór....

mata fajnie ze już jestes!

jezu w Krakowie tak duszno ze idze zwariwoac moze wreszcie będzie burza....

Asiowo - wielkie gratulacje!!!! Ale Kluseczka z Twojej "Kruszynki"...

Mata - witaj znowu na bb. Nie martw sie tym karmieniem. Moja kuzynka odciagla laktatorem przez pol rou i karmila z butelki. Synek za zadne skarby nie byl w stanie dobrze sie przyssa do piersi. Dlatego dobry jest porzadny elektryczny latator. Poza tym mozesz sprobowac podjechac do poradni laktacyjnej. www.laktacja.pl Tam znajdziesz info o punktach konsultacyjych itd.
Daruuunia - zycze Ci by do srody "Cie ruszylo"...
U nas dzis potworparno - duszno i goraco. Ledwo oddycham. Kilka razy kladlam sie na podloge - tak mi bylo slabo. Ale mam nadzieje, ze mi przejdzie na dobre:tak:

Własnie wróciłam z ktg- przez pierwsze 15 minut skurcze się pisały - niektóre pod 100 % dochodziły :szok:ale większość na poziomie 60 % - a drugie 15 minut tylko stawiania się brzuszka. Wg gina to juz na dniach. Szyjki już nie mam, rozwarcie się nie zwiększyło.
Gluszku, ale Ci zazdroszcze, ze nie masz juz szyjki... Wstyd zazdroscic, ale coz.... ja nie mam skurczybyczkow - tak jak pisalam, wiec Ty pewnie wysypiesz sie w ciagu max 2 dni, a ja zawitam z powrotem na Lipcowkach... Bo tam juz kiedys bylam...

No to Głuszku widze ze i u Ciebie sie cos ruszy :-) fajnie masz! Joas ja to z Tobą w lipcu urodzę ;-) a jakis mam dzisiaj kiepski humor, jest tak duszno ze nie idzie wyrobic :baffled: jeszcze Ł dzwonił z pracy ze na piwo pojdzie po robocie :szok::wściekła/y: a ja kurka wodna sama w domu..... szlak mnie chyba trafi :crazy:

Dziewczynki na bank urodzicie. Daruunia przecież nie bedziesz w ciązy chhodziła do grudnia no może do listopada;-):-Doczywiście żartuję myslę, ze zdązycie do końca czerwca!I tego Wam KRACZĘ

reklama
Do góry