reklama
Dziekuje dziewczynki Flexy ja probuje nacieszyc sie tymi kopniaczkami teraz bo wiem ze mi tez bedzie ich brakowalo;-)
he he... tak mi się przypomniało, że po porodzie przez jakiś czas wydawało mi się, że czuję kopniaczki w brzuchu
agusia04
Czerwcowa mama'08
Marta witaj:-) Super, że już wróciłaś Mam nadzieję, że cycowa sytuacja niedługo się unormuje i będziesz zadowoloną karmiącą mamusią.
Asiowo gratuluję.Widzisz wcale tak długo się nie męczyłaś wszpitalu
Głuszku życze wytrqałości. Wiem, że nie jest łatwo. Marysia chyab wyczuwa Twoje zniecierpliwienie i pewnie stąd jej zachowanie. Dobrze, że mam zaraz przyjdzie to Cię trochę odciąży.
Asiowo gratuluję.Widzisz wcale tak długo się nie męczyłaś wszpitalu
Głuszku życze wytrqałości. Wiem, że nie jest łatwo. Marysia chyab wyczuwa Twoje zniecierpliwienie i pewnie stąd jej zachowanie. Dobrze, że mam zaraz przyjdzie to Cię trochę odciąży.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Asiowo ogromne gratulacje- ale Ci dobrze :-)
Martusia witaj w domku- mam nadzieje ze niedługo wszystko sie ustabilizuje i nie bedziesz miała problemu z karmieniem! ;-)
Głuszku- biedactwo, dobrze ze mama do Ciebie przyjedzie, moze sobie odpoczniesz? Trzymam kciuki!;-)
Kurcze u mnie jak zwykle wielkie nic, 0 skurczy,0 jakichkolwiek wyciekań.... ciekawe jak tam sytuacja u Wilmka? Ma miec dzisiaj wywołanie oby poszło szybko.... kurcze powoli zaczynam sie bac srody... ciekawe jak to bedzie u mnie??!!
Martusia witaj w domku- mam nadzieje ze niedługo wszystko sie ustabilizuje i nie bedziesz miała problemu z karmieniem! ;-)
Głuszku- biedactwo, dobrze ze mama do Ciebie przyjedzie, moze sobie odpoczniesz? Trzymam kciuki!;-)
Kurcze u mnie jak zwykle wielkie nic, 0 skurczy,0 jakichkolwiek wyciekań.... ciekawe jak tam sytuacja u Wilmka? Ma miec dzisiaj wywołanie oby poszło szybko.... kurcze powoli zaczynam sie bac srody... ciekawe jak to bedzie u mnie??!!
Własnie wróciłam z ktg- przez pierwsze 15 minut skurcze się pisały - niektóre pod 100 % dochodziły ale większość na poziomie 60 % - a drugie 15 minut tylko stawiania się brzuszka. Wg gina to juz na dniach. Szyjki już nie mam, rozwarcie się nie zwiększyło. mam się seksic - tylko z kim??? Może podłogi umyje na czworakach albo co? Chyba tak zrobię - wezmę się za sprzątanie a potem piłka i chyba te sutki sobie zostawię na wieczór....
mata fajnie ze już jestes!
jezu w Krakowie tak duszno ze idze zwariwoac moze wreszcie będzie burza....
mata fajnie ze już jestes!
jezu w Krakowie tak duszno ze idze zwariwoac moze wreszcie będzie burza....
Jotemka
Fanka BB :)
Asiowo - wielkie gratulacje!!!! Ale Kluseczka z Twojej "Kruszynki"...
Mata - witaj znowu na bb. Nie martw sie tym karmieniem. Moja kuzynka odciagla laktatorem przez pol rou i karmila z butelki. Synek za zadne skarby nie byl w stanie dobrze sie przyssa do piersi. Dlatego dobry jest porzadny elektryczny latator. Poza tym mozesz sprobowac podjechac do poradni laktacyjnej. www.laktacja.pl Tam znajdziesz info o punktach konsultacyjych itd.
Daruuunia - zycze Ci by do srody "Cie ruszylo"...
U nas dzis potworparno - duszno i goraco. Ledwo oddycham. Kilka razy kladlam sie na podloge - tak mi bylo slabo. Ale mam nadzieje, ze mi przejdzie na dobre
Mata - witaj znowu na bb. Nie martw sie tym karmieniem. Moja kuzynka odciagla laktatorem przez pol rou i karmila z butelki. Synek za zadne skarby nie byl w stanie dobrze sie przyssa do piersi. Dlatego dobry jest porzadny elektryczny latator. Poza tym mozesz sprobowac podjechac do poradni laktacyjnej. www.laktacja.pl Tam znajdziesz info o punktach konsultacyjych itd.
Daruuunia - zycze Ci by do srody "Cie ruszylo"...
U nas dzis potworparno - duszno i goraco. Ledwo oddycham. Kilka razy kladlam sie na podloge - tak mi bylo slabo. Ale mam nadzieje, ze mi przejdzie na dobre
Jotemka
Fanka BB :)
Gluszku, ale Ci zazdroszcze, ze nie masz juz szyjki... Wstyd zazdroscic, ale coz.... ja nie mam skurczybyczkow - tak jak pisalam, wiec Ty pewnie wysypiesz sie w ciagu max 2 dni, a ja zawitam z powrotem na Lipcowkach... Bo tam juz kiedys bylam...Własnie wróciłam z ktg- przez pierwsze 15 minut skurcze się pisały - niektóre pod 100 % dochodziły ale większość na poziomie 60 % - a drugie 15 minut tylko stawiania się brzuszka. Wg gina to juz na dniach. Szyjki już nie mam, rozwarcie się nie zwiększyło.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No to Głuszku widze ze i u Ciebie sie cos ruszy :-) fajnie masz! Joas ja to z Tobą w lipcu urodzę ;-) a jakis mam dzisiaj kiepski humor, jest tak duszno ze nie idzie wyrobic jeszcze Ł dzwonił z pracy ze na piwo pojdzie po robocie a ja kurka wodna sama w domu..... szlak mnie chyba trafi
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzieki Magdziarko za krakanie mam tylko nadzieje ze nie beda musieli u mnie wywoływac naczytałąm sie p tym i zaczynam panikowac
Podziel się: