reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
1,5 h to zdecydowanie za długo, Milka ma rację próbuj go częściej przestawiać na drugą pierś. Będzie wtedy mocniej leciało a jak przysypia to lepiej go trochę obudzić . Jak nie będzie już głodny to dłużej pośpi a ty będziesz miała więcej czasu i twoje cycole też
.

reklama
no i doczekalam sie,dzidziol ani drgnie,na czwartek mam termin wywolywania porodu a lekarz powiedzial mi ze mam sie wiecej seksisc z mezem bo ten hormon ktory mi podadza to dokladnie ten sam ktory moj maz ma w naturze :-D

No,dziewczyny-zaczely sie tematy karmieniowe;-)Mam nadzieje,ze i ja niedlugo bede mogla dolaczyc do Waszych dyskusji o malenstwach:-)

Ja dzis wzielam sie za mycie okien i siatek na komary.Nudzi mi sie samej,nie mam co czytac.Moglabym wziac sie jeszcze za sprzatanie,ale M mi stanowczo zabronil-juz jak mu powiedzialam o tych oknach,to sie zdenerwowal,ze nie zdazy wrocic z pracy na porod;-)No,ale nic sie nie dzieje!!!

Zauważyłyście , że jesteśmy już pierwsze !!!!
Fakt niektóre są już po a ja nie znam dnia ani godziny. Wydaję mi się , że to będzie dziś albo w nocy bo mnie dół strasznie boli i tak naprawdę byłam przed chwilką w sklepie ale ogólnie to się bałam tam iść bo nie mam akurat doświadczenia w bólach przedporodowych. U mnie przy pierwszym to jak się zaczęło to już poszło. Wczoraj mała mnie tak kopała że nie wiedziała m czy to ona tak kopie czy to skurcze mimo , iz już byłam w takiej rodzącej sytuacji.
Ból raczej się nasila więc sama już nie wiem, mała zrobiła się mocno ruchliwa w porównaniu z ostatnimi dniami. Normalnie mnie to wkurza bo nie iwm czy gotować na jutro czy nie .

Majka ja też dzisiaj okna zaczęłam myć. Skończyło sie na jednym, ale dobre i to bo jakieś zmęczenie mnie dopadło. Zaraz ide do doktorka na wizytę, może mni zbada to coś będę wiedziała:-)​

reklama
SPOKO Daruunia poczekam na ciebie ale nie wiem jak mała :-)

Alize życzę udanej wizyty :-)
Dla mnie to wszystkie możemy rodzic w sobotę :-)

Do góry