reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata ja też na twoim miejscu bym sie troszke pouczyła i poszła na egzaminy. Wiesz brzuszek potrafi czynić cuda;-).

Kasiu ja dzisiaj ledwo z pobrania krwi doszłam i sie zastanawiałm czy to brzuch mi sie stawia czy dzidzia tak wypina, już sama nie wiem.

reklama
To nic Mata. Ja pamiętam jak pod koniec swojej pierwszej ciąży to zdawałam wszystkie egzaminy śpiewająco. Twoje uczenie pomaga dzidzi, takie dzieci są po prostu mądrzejsze. I powiem ci że u mnie to sie sprawdziło. Synek jest bardzo bystry i mądry a córeczk to racej typowa blondi, mam nadzieje ze ona jeszcze z tego wyrośnie.

karmiac piersia pije mleko krowie a jezeli dziecko nie toleruje takiego mleka lub jest uczulone to czy moge pic mleko sojowe?czy ma ono taka sama wartosc jezeli sie tyczy zawartosci bialka i czy wogule mozna je pic.nigdzie nie moge znalesc odpowiedzi na to pytanie.moze wy mi pomozecie?bo zadalam to pytanie w innym dziale jakis miesiac temu i nikt mi nie odpowiedzial:baffled:

Mata moze pomoze przy wpisie do indeksu ;-);-);-)
alez ja jestem dzis nie do zycia...chyba sie nie wyspalam chociaz udalo mi sie w nocy wstac tylko 2 razy...

GRATULACJE DLA JULCI I ANIKNULKI!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

matus
idź na te egzaminy :tak: mądra z ciebie kobitka i na pewno zdasz:-)
później będziesz miała malutko czasu:happy:
mój mały szkrab jest coraz bardziej aktywny:rofl2: potrafi przez 4 godziny pod rząd wymagać od mamusi zainteresowania czyt.cycolenia a do tego smoczek to ma w nosie:rofl2: dziewczynki kupcie sobie jakąś dobrą maść na pogryzione sutki; mi bardzo pomaga gdyby nie ona to pierwszy tydzień nie wiem jakbym przeżyła:tak:
mam nadzieję że już niedługo każda z was będzie tuliła swoje pociechy:tak:

Natuniu to ja ci odpowiem.
Możesz śmiało pić mleko sojowe karmiąc dziecko, tylko tez trzeba brać pod uwagę to iż soja też uczula. Można jeszcze sprawdzić mleko kozie, bo może sie okazać że twoje dziecko go będzie tolerować bardzo dobrze,

Ale powiem ci ze ja nie jadam prawie wogóle nabiału, nie lubie soi. Więc pije sobie cosziennie wapno musujące aby dostarczyć wapnia. Myśle że nie ma potrzeby pić mleka jeśli dzidzia to źle znosi , albo ty.

tylko te egzaminy są w formie testów, więc brzuszek mi nie pomoże ;-)

Mata... mi podczas tej ciązy tak fajnie wszystko poszło... nawet gdy brzuszka nie było widac:-p Mała mi po prostu takie szczęście przyniosła, że teraz jestem zwolniona z egzaminów:-) tylko prace pisać mi zostało...:happy: a brzuszek przynosi szczęście... :-) Powodzenia!!! spóbuj... nic nie tracisz, a może choć 1 egz bedzie z głowy:-)

reklama
Do góry