reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasiau30 śliczna laurka. Ja już nie mogę się doczekać kiedy będę takie dostawać od mojego małego:-)

Madgalenkokol i Joanno trzymam kciukasy aby z wodami wszystko się unormowało.

Pestka330 gratuluję udanej wizyty. Moja dzidzia też do małych nie należy:-)

Patyk to sporo bierzesz tegp fenoterolu:szok:
Pestka może juz faktycznie niedługo, super że wszystko dobrze;-)
Kasiau samo serce się cieszy jak córcia przyniesie Tobie taka laurkę:-):-):-)
Joanna jesteś bardzo spostrzegawcza, faktycznie brzuch ma Kasia nisko

Jolu jeszcze zapomniałam, że mam imieniny 29 maja, to wtedy też by było miło urodzic:-D

To imieniny mamy tego samego dnia, Ty sobie ródź wtedy, ja poczekam jeszcze:-).

pestka330, mała ta Twoje dzidzia nie jest, ale super, że wszystko w porządku, jako u patyk83!
Aniknulka bardzo się cieszę z udanego ktg
kasiau30 czadowe laurki!!

Ja to bym chciała w czwartek (może być 29 ) bo my wszyscy cała rodzinka rodziliśmy się w czwartki :-) ja , mąż , córcia :-)

reklama
Patyk to sporo bierzesz tegp fenoterolu:szok:
Pestka może juz faktycznie niedługo, super że wszystko dobrze;-)
Kasiau samo serce się cieszy jak córcia przyniesie Tobie taka laurkę:-):-):-)
Joanna jesteś bardzo spostrzegawcza, faktycznie brzuch ma Kasia nisko

Ania maks na dobę to chyba 8, tak jest na opakowaniu. Też uważam że to końska dawka 6 tabletek.

Do góry