Tak chciałam się podzielić z Wami radosną wieścią, że spakowałam torbę... poczytałam Was no i jeszcze:
szlafrok
ręczniki papierowe
coś do gryzienia po + ze dwie wody 0,7 (w butli z dziubkiem, potem na Tantum Rosa będze)
do tego, jak maajka:
szlafrok
ręczniki papierowe
coś do gryzienia po + ze dwie wody 0,7 (w butli z dziubkiem, potem na Tantum Rosa będze)
do tego, jak maajka:
Ja wezme suszarke w razie czego,fluid i tusz do rzes tez.Na codzien sie raczej nie maluje,ale nie mam pojecia jak ja bede wygladac po porodzie,a goscie beda przychodzic....
quote]
w temacie biustonoszy:
byłam dzis w super sklepie, babki dobierają staniki indywidualnie i... robią poprawki w zależności od tego czy podnieść/ zmniejszyć/ ujędrnić biust. W każdym razie, kazały mi przyjść tydzień, max 2 przed porodem i wtedy dobierzemy stanik do karmienia, bo się na razie może zmienić rozmiar. Generalnie mnie zamurowało, jak się okazało, że mam 75 D a nie jak myślałam... 85 B
Kasiau30 mnie z kolei uczyli na szkole rodzenia, ze trzeba mieć otwarte oczy, żeby naczynka nie popękały
U nas uczyli: zdecydowanie zamykać, zresztą tak mi się zdaje, że to odruchowo wychodzi.