reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Tak chciałam się podzielić z Wami radosną wieścią, że spakowałam torbę... poczytałam Was no i jeszcze:
szlafrok
ręczniki papierowe
coś do gryzienia po + ze dwie wody 0,7 (w butli z dziubkiem, potem na Tantum Rosa będze)
do tego, jak maajka:
Ja wezme suszarke w razie czego,fluid i tusz do rzes tez.Na codzien sie raczej nie maluje,ale nie mam pojecia jak ja bede wygladac po porodzie,a goscie beda przychodzic....
quote]

w temacie biustonoszy:
byłam dzis w super sklepie, babki dobierają staniki indywidualnie i... robią poprawki w zależności od tego czy podnieść/ zmniejszyć/ ujędrnić biust. W każdym razie, kazały mi przyjść tydzień, max 2 przed porodem i wtedy dobierzemy stanik do karmienia, bo się na razie może zmienić rozmiar. Generalnie mnie zamurowało, jak się okazało, że mam 75 D a nie jak myślałam... 85 B:-D

Kasiau30 mnie z kolei uczyli na szkole rodzenia, ze trzeba mieć otwarte oczy, żeby naczynka nie popękały :baffled:

U nas uczyli: zdecydowanie zamykać, zresztą tak mi się zdaje, że to odruchowo wychodzi.

reklama
Aniknulka super ze ktg wyszło ok, spij kochana , kolorowych snów:rofl2::rofl2:
Mamociku jak szujka tak króciutka to może bedziesz nastepna:tak:
Snopyy fajnie że jestes już w domku
Madgalenkokol i Joanno trzymam kciuki aby unormowł sie wasz poziom wód, szkoda że nie możecie sie podzielić:blink:
Agusia trzymam kciuki za dogodny termin dla Ciebie:tak:
Patyk jaka dawke bierzesz fenoterolu, ja dzisiaj odstawiłam całkiem, zobaczymy jak sie będe czuła:sorry2:

Dzięki dziewczyny. :-)Jeszcze mam jedną wizytę 16 czerwca i jedno usg aby zobaczyć jak dzidziuś podrósł i czy łożysko się podniosło do góry.
Może mały zrobi prezent i urodzi się 17 czerwca na urodziny męża.:-D

Nie wiem jak wy ale ja juz jestem bardzo zmeczona.jest mi ciezko i nic mnie nie cieszy chcialabym juz byc po.jestem ciagle spiaca i biegam sikac co pol godziny i wciaz zadnych oznak zblizajacego sie porodu :-(

A ja wam się pochwalę bo mnie ta laurka rozbawiła - dostałam od mojej córci na dzień mamy a szczególnie ta dzidzia w brzuszku

Patyk;
super,że wizytka ok :-) tak 3maj:-)
Aneczko;
dobrze,że już odstawiłaś fenka - już czas najwyższy. Ja też odstawiłam w 36 tyg. i jak się okazało - wszystko było ok.

Kasienia;
ale fajny ten obrazek - szczegolnie Ty w ciąży :-)

Aniknulka super ze ktg wyszło ok, spij kochana , kolorowych snów:rofl2::rofl2:
Mamociku jak szujka tak króciutka to może bedziesz nastepna:tak:
Snopyy fajnie że jestes już w domku
Madgalenkokol i Joanno trzymam kciuki aby unormowł sie wasz poziom wód, szkoda że nie możecie sie podzielić:blink:
Agusia trzymam kciuki za dogodny termin dla Ciebie:tak:
Patyk jaka dawke bierzesz fenoterolu, ja dzisiaj odstawiłam całkiem, zobaczymy jak sie będe czuła:sorry2:

Aniu narazie biorę 6 całych tabletek - 1 tabletka co 4 godz (nawet w nocy muszę wstawać:no:) Teraz zmniejsze do 4 tabletek i myślę że pobiorę tyle przez jakiś tydzień, a potem zmniejszę do 3 tab na dobę. Może jak tak powoli będę odstawiać to te skurczyki nie zanikną i jak odstawię całkiem to szybko urodzę. Mam taką nadzieję:-)

ja też po wizycie na szczęście wszystko ok, dzidzia ok 3500:szok: przepływy ładne, afi mam 14 i już 1,5 cm rozwarcia, więc może już niedługo:tak:
cieszę się że wizyty u was również udane a za te nie do końca udane trzymam kciuki żeby zakończyły się pomyślnie

reklama
Do góry