reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Magdziarko ale się uśmiałąm.!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie wróciła z zakupków i jestem dentka. W jedną strone piechotką pół godzini i w drugą tak sama. Chce mi sie spać i chyba się kimne , obiadek zrobie za chwilkę jak sie wyśpie.
U mnie dziś piękna pogoda, aż sie nie chce siedzieć w domu. Pojechałabym nad jeziorko..............;-), ale mam marzenia !!!!!!!!
Joanno to masz super szyjkę. Moja to była 1.3 cm ze 2 miesiace temu, a teraz to mało co z niej zostało.
Właśnie wróciła z zakupków i jestem dentka. W jedną strone piechotką pół godzini i w drugą tak sama. Chce mi sie spać i chyba się kimne , obiadek zrobie za chwilkę jak sie wyśpie.
U mnie dziś piękna pogoda, aż sie nie chce siedzieć w domu. Pojechałabym nad jeziorko..............;-), ale mam marzenia !!!!!!!!
Joanno to masz super szyjkę. Moja to była 1.3 cm ze 2 miesiace temu, a teraz to mało co z niej zostało.
A
Asiowo
Gość
Witam Wszystkie mamusie w dniu ich święta:-)
Ula!!! Gratuluje
Mnie też od rana brzusio boli jak na @ a do tego wszytkiego pachwiny mi znów siadły i nie mam na nic ochoty jak tylko leżeć
W ogóle maleństwo dziś jakieś niemrawe, tylko czasem w szyjkę mi się pcha i boli ale mam nadzieję, że dziś tak nie bryka, bo daje mamusi odpocząć w tym pięknym dniu:-)
Ja muszę wytrzymać jeszcze conajmniej 1,5 tygodnia... później mała może się już rodzić i chciałabym, żeby się urodziła, bo ja już naprawdę nie mam sił... Brzuch mam tak nisko, że mam go na nogach jak siedze, taki kloc
Ja jeszcze troche odpocznę, a później do mamusi trzeba zajechać:-)... i znowu muszę usiąść za kierownicę, ehhh...
Miłego dzionka Mamusie;-)
Ula!!! Gratuluje
Mnie też od rana brzusio boli jak na @ a do tego wszytkiego pachwiny mi znów siadły i nie mam na nic ochoty jak tylko leżeć
W ogóle maleństwo dziś jakieś niemrawe, tylko czasem w szyjkę mi się pcha i boli ale mam nadzieję, że dziś tak nie bryka, bo daje mamusi odpocząć w tym pięknym dniu:-)
Ja muszę wytrzymać jeszcze conajmniej 1,5 tygodnia... później mała może się już rodzić i chciałabym, żeby się urodziła, bo ja już naprawdę nie mam sił... Brzuch mam tak nisko, że mam go na nogach jak siedze, taki kloc
Ja jeszcze troche odpocznę, a później do mamusi trzeba zajechać:-)... i znowu muszę usiąść za kierownicę, ehhh...
Miłego dzionka Mamusie;-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja też mam dylemat co do suszarki i kosmetyków. Jak będzie gorąco i słoneczko będzie świecić to wystarczą okularki w końcu to tylko ze szpitala do samochodu i z samochodu do domku :-) W pierwszej ciąży wypisali mnie po 11-stej wieczorem to też nie myślałam o makijażu.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja tam pewnie jaki tusz do rzes wrzucę do torby a suszarkę to raczej nie- za duża
A
Asiowo
Gość
No ja nie mam problemu na szczęście, włoski króciutkie więc raz dwa schną, a makijaż... i tak zadko sie maluje więc dylematu raczej nie będę mieć Ewentualnie wezme coś, żeby poprawić się trochę jak bedziemy wychodzić
reklama
A
Asiowo
Gość
Piekne te wasze brzuszki
Ja tu mam aparat pod ręką to może zaraz zrobie jakaś fotkę...
Ja tu mam aparat pod ręką to może zaraz zrobie jakaś fotkę...
Podziel się: