reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
nie dziękuję ;-);-);-)

Magdziarka;
kilka z tych wierzeń ludowych obiło mi się o uszy :-D:-D:-D

Darunia;
moja szyjka 2 tyg. temu miała aż 5,5cm :szok:

Magdziarko ale się uśmiałąm.!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie wróciła z zakupków i jestem dentka. W jedną strone piechotką pół godzini i w drugą tak sama. Chce mi sie spać i chyba się kimne , obiadek zrobie za chwilkę jak sie wyśpie.
U mnie dziś piękna pogoda, aż sie nie chce siedzieć w domu. Pojechałabym nad jeziorko..............;-), ale mam marzenia !!!!!!!!

Joanno to masz super szyjkę. Moja to była 1.3 cm ze 2 miesiace temu, a teraz to mało co z niej zostało.

Witam Wszystkie mamusie w dniu ich święta:-)

Ula!!! Gratuluje:)

Mnie też od rana brzusio boli jak na @ :baffled: a do tego wszytkiego pachwiny mi znów siadły i nie mam na nic ochoty jak tylko leżeć:zawstydzona/y:
W ogóle maleństwo dziś jakieś niemrawe, tylko czasem w szyjkę mi się pcha i boli:baffled: ale mam nadzieję, że dziś tak nie bryka, bo daje mamusi odpocząć w tym pięknym dniu:-)
Ja muszę wytrzymać jeszcze conajmniej 1,5 tygodnia... później mała może się już rodzić i chciałabym, żeby się urodziła, bo ja już naprawdę nie mam sił... Brzuch mam tak nisko, że mam go na nogach jak siedze, taki kloc:-p
Ja jeszcze troche odpocznę, a później do mamusi trzeba zajechać:-)... i znowu muszę usiąść za kierownicę, ehhh...
Miłego dzionka Mamusie;-)

Ja też mam dylemat co do suszarki i kosmetyków. Jak będzie gorąco i słoneczko będzie świecić to wystarczą okularki w końcu to tylko ze szpitala do samochodu i z samochodu do domku :-) W pierwszej ciąży wypisali mnie po 11-stej wieczorem to też nie myślałam o makijażu.

azile;
wiem,że gdzieś jest specjalny wątek na temat makijażu.
Wiesz co? ja to najchętniej bym tak chociaż troszeczkę się podmalowała i pewnie coś ze sobą wezmę.

No ja nie mam problemu na szczęście, włoski króciutkie więc raz dwa schną, a makijaż... i tak zadko sie maluje więc dylematu raczej nie będę mieć:) Ewentualnie wezme coś, żeby poprawić się trochę jak bedziemy wychodzić:)

reklama
Do góry