reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No widzisz Joasiu nie masz co się martwić-teraz to już się nie zarazisz!
magdalenkakol
Fan(ka)
Noo ja to chodze w cienkim plaszczyku do tego nie zapietym bo to moj normalny wiec teraz nie ma szans go zapiac a na szyji tylko szalik taki bardziej dla parady .. pod spodem cienka bluzka. Moj za to ubramny jak na sybir.;/ co do corki do szkoly idzie w cienkiej kurtce podszytej polarem ale ma swetrek rozpinany pod spodem bo jak wychdodza na dwor na przerwie to troszke za zimno na sama bluzeczke. I rano ma chustke polarowa na głowie. Wraca do domu z kurtka na ramieniu i goła głowa. Pozniej chodzi w takiej kangurce polarowej.. wiem jedno przegrzanie jest gorsze od zmarzniecia.
magdalenkakol
Fan(ka)
mata wyniki masz podobne do moich a nawet ja mam ciut gorsze. Bire teraz zelazo podobno jakies rewelacyjne (biofer folic) super sie wchlania bo jest z kawsem foliowym i wit c.Bedzie dobrze jeszcze te 2 miesiace przezyjemy,.
Joasiu dobrze ze po wizytce wszystko ok.
Joasiu dobrze ze po wizytce wszystko ok.
Proszę o dopisanie!:-)
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!
17.iwosz
18. głuszek
19. agusia04
20. Behemott
Joanna25, popieram w 100%!
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!
17.iwosz
18. głuszek
19. agusia04
20. Behemott
Joanna25, popieram w 100%!
Julia!
Czerwcowa mama'08
Asiu uważaj żeby Cię nie zaraził no i życze jak najszybszego powrotu do zdrowia![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Byłam dzisiaj na pogrzebie syna sąsiada,który miał dopiero 19 lat,odebrał sobie życie w piątek, codziennie o nim myśle i nie mogę spać
Rodzice jego to nasi dobzi znajomi zawsze służyli nam pomocą i nie tylko nam.Dzisiaj kiedy zobaczyłam ich wielką rozpacz to nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić jejku aż serce się kroi.Wszyscy płakaliśmy i kiedy przyszło składać kondolencje to nie wiedziałam co mam tak naprawde powiedzieć, no bo co powiedzieć matce która straciła dziecko?:-(co powiedzieć ojcu?:-(jedynie przytulić do serca...
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Byłam dzisiaj na pogrzebie syna sąsiada,który miał dopiero 19 lat,odebrał sobie życie w piątek, codziennie o nim myśle i nie mogę spać
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
reklama
nie no to ja też chodzę jak w lecie- krótki rękaw, lżejsze kurtki, buty takie ledwo ledwo. do tej pory nie chorowałam, dopiero jakieś dwa tygodnie temu wzięło mnie jakieś choróbsko. naszczęście już prawie po chorobie. mój facet też ubiera się bardzo lekko. dzieci też próbujemy nie przegrzewać, ale to nie znaczy że chodzą nieubrane.
Podziel się: