reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mamoociku;
Dziękuję za wyjaśnienie sytuacji :-) Qrczę, w sumie to wszystkiego można się nauczyć :-)
Ja także jestem za tym aby było 2 moderatorów - wiecie jak to jest - we dwoje zawsze raźniej :-)

reklama
Asiu gratuluje dobrych wieści:tak:
Mata u mnie wyniki też takie sobie zwłaszcza żelazo,no i musze brać tardyferon,ogólnie to od dawna więc i tak Twój organizm dobrze sobie radził bez wspomagaczy:tak:

Noo ja to chodze w cienkim plaszczyku do tego nie zapietym bo to moj normalny wiec teraz nie ma szans go zapiac a na szyji tylko szalik taki bardziej dla parady .. pod spodem cienka bluzka. Moj za to ubramny jak na sybir.;/ co do corki do szkoly idzie w cienkiej kurtce podszytej polarem ale ma swetrek rozpinany pod spodem bo jak wychdodza na dwor na przerwie to troszke za zimno na sama bluzeczke. I rano ma chustke polarowa na głowie. Wraca do domu z kurtka na ramieniu i goła głowa. Pozniej chodzi w takiej kangurce polarowej.. wiem jedno przegrzanie jest gorsze od zmarzniecia.

mata wyniki masz podobne do moich a nawet ja mam ciut gorsze. Bire teraz zelazo podobno jakies rewelacyjne (biofer folic) super sie wchlania bo jest z kawsem foliowym i wit c.Bedzie dobrze jeszcze te 2 miesiace przezyjemy,.
Joasiu dobrze ze po wizytce wszystko ok.

Proszę o dopisanie!:-)
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!
17.iwosz
18. głuszek
19. agusia04
20. Behemott

Joanna25, popieram w 100%!

Asiu uważaj żeby Cię nie zaraził no i życze jak najszybszego powrotu do zdrowia:tak:

Byłam dzisiaj na pogrzebie syna sąsiada,który miał dopiero 19 lat,odebrał sobie życie w piątek, codziennie o nim myśle i nie mogę spać:no: Rodzice jego to nasi dobzi znajomi zawsze służyli nam pomocą i nie tylko nam.Dzisiaj kiedy zobaczyłam ich wielką rozpacz to nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić jejku aż serce się kroi.Wszyscy płakaliśmy i kiedy przyszło składać kondolencje to nie wiedziałam co mam tak naprawde powiedzieć, no bo co powiedzieć matce która straciła dziecko?:-(co powiedzieć ojcu?:-(jedynie przytulić do serca...

Agacinka to ja też porzucam ten zamiar kupna pasa:szok:
Asiu może ten gorset działa tak samo jak pas?:baffled:
Ja na allegro znalazłam takie majtki poporodowe ale sama nie wiem na jakiej zasadzie to wszystko działa:baffled:

Ula i mAta macie piękniste brzuszki:-D.
Uf.... przeczytać te wszystkie posty z dzisiejszego dnia , jesteście bardzo aktywne. A mi w pracy neta ucieli, zarządzenie prezesa:-(, i tęsknię w pracy zam wami.

reklama
nie no to ja też chodzę jak w lecie- krótki rękaw, lżejsze kurtki, buty takie ledwo ledwo. do tej pory nie chorowałam, dopiero jakieś dwa tygodnie temu wzięło mnie jakieś choróbsko. naszczęście już prawie po chorobie. mój facet też ubiera się bardzo lekko. dzieci też próbujemy nie przegrzewać, ale to nie znaczy że chodzą nieubrane.

Do góry