reklama
Julia!
Czerwcowa mama'08
Dzięki dziewczyny,fajnie usłyszeć miłe słowa:-)
W pierwszej ciąży miałam taki w 9 miesiącu i tak samo wyglądałam,a teraz dopiero szósty i już czuje rozchodzenie się skóry na brzuchu,oj będą i tym razem rozstępy ale pewnie o wiele wększe
W pierwszej ciąży miałam taki w 9 miesiącu i tak samo wyglądałam,a teraz dopiero szósty i już czuje rozchodzenie się skóry na brzuchu,oj będą i tym razem rozstępy ale pewnie o wiele wększe
J
Jola244
Gość
Magdalenka ja ma tak niskie cisnienie 80/40 ze zasypiam na stojąco , ale moze jutro bedzie leprzy dzien miejmy nadzieje
J
Jola244
Gość
Julka masz się czym pochwalic śliczny brzusioleczek :-):-):-)
Mi też jest cięzko - bardzo. Czuję się jak wieloryb... Mąż wczoraj posprzątał łazienkę(mimo niedzieli) bo wiedział , że dzisiaj zacznę tydzień od porządków...a dzięki niemu nie musiałam. Za to mam nerw bo nam znowu stacjonarny komp padł i wszystko co miałam w moich dokumentach dla ludków z korepetycji( materiały do matur) poszło sobie pa pa . W obecnej sytuacji czeka mnie praca od nowa lub cud, że informatycy z pracy męża naprawią i odzyskają....w ogóle temat drażliwy. Teraz zamiast korzystać z laptopa męża( jest dostępny wiadomo po pracy) i pisać na nowo utracone rzeczy , siedzę i czytam posty z całego dnia... i piszę z Wami bo mi się nie uśmiecha praca od nowa. Padła nam też Cyfra + chyba po tych wichurach ale z tego się cieszę od dwóch dni cisza i spokój. Każdy z gazetą i książką. Wyjdzie nam to na dobre. Mamy telewizor u Olka podłaczony do zbiorczej antyny i tam jest jedynka dwójka polsat i TVN...więc można obejrzeć wiadomośi i m jak miłość(ja oglądam - wstyd)...a reszta co była na Cyfrze to pożeracz czasu. no na teraz tyle idę na kolację.Potem się odezwę
reklama
Podziel się: