reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mam nadzieję że tak zleci ten czas bo coraz bardziej z dnia na dzień ta ciąża zaczyna być uciążliwa. Maleństwa nasze kochane mają już coraz mniej miejsca i nasze ciało - a co za tym idzie- ja się czuję powoli jak emerytka :-):-):-)Tu mnie strzyka , tam mnie boli ....:-)

reklama
Iwosz słodki szkrab, mój brat jak był miał małpkę i też wywijał nią w nocy na wszystkie strony, poza tym lubił spać z "noszoną" nocną koszulą mamy:-D czuł wterdy jej zapach. Ciekawe jaki będzie mój maluszek?:tak:

Kasia ja ostatnio miałam takie problemy z kością ogonową, że nie mogłam siedzieć:-D dziś jest trochę lepiej a i energii jakoś więcej chyba czuję w kościach wiosnę i dlatego. Mam plan - posprzatać łazienkę i troszkę szafki w pokoiku maluszka. Zdecydowałam się nie kupowac nowych mebli tylko odświeżę te co mam, później coś wymyślimy;-)

Joleńko;
nie dennerwuję się .... jak na tą chwilę :-) zresztą, nie mam na kogo ponieważ teraz nie ma nikogo w domku ;-)
Tak działa ten magiczny lek fenoterol, że czlowiek cały się telepie... taka mała tabletka a takie dzialanie...

No to melduje sie po wizycie i ginki:-)
Juz od progu powiedzialam jej o bolach brzucha,wodnistych uplawach,wiec najpierw zbadala mnie ginekologicznie i usg dopochwowym.No i na szczescie te uplawy to nie wody plodowe,szyjka zamknieta,dluga na 4cm,lozysko sie unioslo:-)
Musiala tylko pobrac probke do badania,bo podejrzewa infekcje.
Potem mialam usg przez brzuch-Majunia akurat byla ulozona glowka w dol;-)Wszystko z nia dobrze,ma juz 31cm i wazy 835gr.
Pytalam o Venoruton zel-mozna go uzywac w ciazy.
Moge tez bez problemu leciec do Polski,a nawet wrocic sobie samochodem-musze tylko,oczywiscie,robic przerwy na rozprostowanie nog i duzo pic.
No i dostalam w koncu skierowanie na morfologie,toksoplazmoze i glukoze.

Kasia chodziłam do liceum im. M. Konopnickiej klasa B prof. Pazio.
Mata śliczny masz brzusio:-D
Limba też bym tak chciała a mam już 10 kg. na plusie ciekawe jak będzie do końca ciąży

reklama
Do góry