reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Chyba tak, bo lepiej się czuje wieczorem niż rano, a spać to mi się też nie chce, coś się przestawiło choć cały dzień na nogach to i tak zmęczenie mija ale lubię wieczorkiem Was poczytac i popisać bo przez ten tydzień to musiałam troszkę pomóc mamie więc nie miałam zbyt dużo czasu na BB, a nie lubię być w tyle więc nadrabiam:-D

reklama
Dziewczyny a ja padam na twarz...ściągnęłam Olka o 4 z łóżka i tak sie szwendamy po domu - on nie ma za bardzo energii jeszcze się nie rozkręcił, a o sobie juz nie wspomnę. Własnie gotuję wodę na herbatke i zrobie jajeczniczkę. Potem odrzucę Olka do zerówki i uprzedzę panią żeby nie dała mu w kącie zasnąć:-D. W tym czasie sama skorzystam i prześpię się...oby do wieczora....Mam nadzieję, że nie padnę. Tak się zastanawiam, że skoro tak wcześnie wstałam to może cośporobię - wstawiępranie - ale nie chce mi się nie mogę wejść na wyższe obroty. ...

Wy jeszcze pewnie chrapiecie. Zawsze najwcześniej na nogach to była Kasiau jak szła do pracy ...no nic miłego poranka jak wstaniecie Wam zyczę!;-)

Joas na pewno bedzie wszytsko dobrze. Co do wagi to sie nie martw . Zwroc uwage ze ty masz pozny termin. A moze to bedzie mala laseczka taka filigranowa? Ty tez brzusio za duzy nie masz wiec i dzidzia mala. Z serduszkiem bedzie dobrze na pewno wszystko sie pozarasta .
Mata gratuluje coreczki i udanej wizyty,.
Ja ide dzisiaj na 17 mam jak zwykle cykora.

Jak sięsama obudze to jest dużo lepiej...gorzej jak trzeba wstać na budzik...nienawidzę jak dzwoni budzik a ja nie moge otworzyć oczu...swoją drogą to dzisiaj wyjątkowa sytuacja..i jutro już wyśpię się normalnie:tak:;-)

Joaś przecież jako doświadczona mama wiesz, że dziecko najwięcej przybiera na wadze w ostatnich 2miesiącach. Poza tym to my mamy duże dzieci a nie ty małe...Jesteś w 31 tygodniu a moje w 30 miało 1500, więc waga podobna różnica 100g ..przy czym u mnie chłopak( a wiesz że chłopcy rodzą się więksi).
Co do tych przepływów...to nie jestem w stanie nic powiedzieć..wiem, że czas to najlepszy lekarz a cierpliwość doradca. Tak więć myśl pozytywnie a myslę, że będzie OK

Marta no ty szczęsciaro gratuluję córeczki

Marta gratuluję córci:tak::tak::tak:

Joaś nie denerwuj się wagą dzidzi jeszcze urośnie a zresztą i tak trzeba brać na to poprawkę:-). A co do serduszka to pewnie wszystko się tam pozreasta i po porodzie śladu nie będzie. Trzymam kciuki. Joaś głowa do góry, zero nerwów i stresu.

reklama
Teraz Madziu wstaję 6:40 bo odprowadzam małą do przedszkola choć mogłaby to robić moja mama ale wiesz dzieciak się cieszy że to mamuśka sama z nią idzie więc wstaję i grzejemy do przedszkola . No nie powiem masz zadanie do wykonania i to niezłe z synkiem. Mam nadzieję ,że wszystko się uda i badanko wyjdzie ok. Wszystkie e - cioteczki trzymają kciuki. :-):-):-):-):-)

Dziewczyny co do puchnięcia nóg to niestety od ciepła robią się jak banie i trzeba po prostu leżeć z nogami wyżej
Jola nie opalaj się , ja wiem ,że słonko kusi ale słyszałam już nie raz że w ciąży mogą się zrobić plamy na buzi od słoneczka

Do góry