reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No jak juz pisałam na czerwcówkolandzie to mało nie zemdlałam w kościele osattnio brak mi tchu tak jakby dzidzia siedziała na płucach:tak:poza tym zawroty głowy i ogólne osłabienie.
Joasia, Snoopy podziwiam, że wytrzymujecie w tych łóżkach :-D jeszcze troszeczkę i dzieciaki będa już z nami:-D
A tak poza tym mam nadzieję, ze pogoda będzie jutro ładniejsza, idę do fryzjera ciekawe w jakim humorze wyjdę:-D

reklama
całkowicie zgadzam sie z Behemocikiem, ze Was moje drogie nie można zostawićna dwa dni :zawstydzona/y:
Magdziarko filmy super, kiedys oglądałam to na 2, warte przypomnienia, strasznie mnie przeraża krzyk kobiety , gdyż sama całą noc nie krzyczałam, ale się DARŁAM
nie wiem o co chodzi w majówkach bo ich nie czytałam, ale była marcówka: "Przyszła Mama"... moze to ona?????:baffled::baffled:
co do pojawiających sie i znikajacych mam czerwcowych to mam takie zdanie, ze nie kazdemu udaje się utrzymać ciążę, moze dlatego znikają w różnym czasie::-:)-(
ale macie racje że należy bardzo uważać z kim się rozmawia i etc....
Ewcia róbmy wszystko żeby nie naśladować błedów naszych rodziców i teściów...historie z teściową od wieków sie ciągna.... jak jak bym napisała o mojej teścowej to byście kochane uordziły szybciej, ale ze śmiechu hi hi...:-D:-Ddenerwuje mnie ona bardzo, ale uczę sie do tego podchodzic z dystansem:happy:
co do zachcianek to uwielbiam sychy makaron, dziwne nie:baffled::baffled:

Jola, Joanna i Lilianna domki maluszków super:-D:-):happy:
z pzrybieraniem na wadze mam wyrażne skoki, był miesiąc że utyłam 4 kg, a teraz stoję w miejscu czyli 10- 11 kg, ale i tak czuję że dobiję do 20 kg:-:)-(

musze powiedzieć że tą ciąże zdecydowanie lepiej przechodze niz poprzednią:tak::tak::tak::tak::tak:
nie mialam rwy kulszowej(wtedy dwie), rece i nogi mi nie drętwieja, na razie od kilku dni brak zgagi, ani razu kręgosłup mnie nie bolał,nie puchnę, mam piękne swoje kostki a wówczas giganty słonie,chodziłam w M butach , wyglądałam jak jeden wielki balon wypełniny wodą:-:)-(
teraz tylko jeden skurcz łydki, noi początek tragiczny do 15 tyd po 10 razy żyganko ble... phu.., wyladowałam w szpitalu, nawodnili mnie pożądnie, dali tabl i było juz lepiej, depresji mozna było dostać:-:)-(

Lorcia jak tak puchniesz kochana top lec do gina.
Ja ogolnie czuje sie nie najgorzej. Rece i nogi mam lekko nabrzmiale ale i tak nie sa tragiczne. Gdyby jeszcze ten brzuchol tak sie nie stawial..

Ja odkąd jestem na zwolnionku mniej puchnę ale itak powiedziała że tylko nogi w górę i odpoczynek i nic więcej nie da się zrobić

Mi kazała przyjść dopiero za miesiąc a potem to zobaczymy pewnie jeszcze z raz pójdę o ile wcześniej nie urodzę bo kolejna wizyta wypada na termin porodu :-)

reklama
Do góry