reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No, no , no Joasiu w końcu doczekałyśmy się zdjęcia Twojego brzuszka. Dziękujemy. A brzuszek ładniutki:tak::tak::tak:i zgrabniutki:-)

Liliana Twój brzusio też śliczny.
Gratuluję dziewczyny ładnych domków

Ja właśnie zmierzyłam swój obwód:-D i mam 104 cm, a kilogramów na plusie do wczoraj 14

reklama
Joaś oby Marcinek szybciutko wyzdrowiał, tego Ci życzę z całego serca:tak::tak::tak:

Magdziarko super filmiki. Rozbawiłaś także mnie, od razu człowiek inaczej się czuje jak humor sobie poprawi, bo przy tej pogodzie......:-:)-:)-:)-(

Mamoociku dołączam się do życzeń. Spóźnione ale szczere:tak::tak::tak::tak:

A ja dzisiaj jak wróciłam rano po odprowadzeniu młodego do przedszkola, zajrzałam do Was i po chwili tak mnie spanie zmogło, że położyłam się i spałam jak zabita 2godz. Nie pamiętam kiedy zasnęłam w dzień (nie licząc początku ciąży) Ale wstałam jak nowo narodzona. Jakieś chyba wiosenne przesilenie, albo ta pogoda taka rozleniwiająca jest

Joasia - ucałuj Marcinka :-) Dużo zdrówka jemu życzę.
magdziarko;
filmiki super :-) mi trochę cięzko je się ogląda na laptoku ponieważ ten internet jakiś taki wolny..
agusia;
ja też dzisiaj spałam ale tylko godzinkę ponieważ obudził mnie telefon

a ja z niecierpliwością czekam na ten swoj niemiecki specyfik - ma być do odebrania o 17.30 - normalnie już ledwo chodzę do wc tak mnie wszystko ciągnie :-( nawet no spa nie pomaga

a mój Jacek miał 11 lat :-D :-D:-D z wiekiem ta granica się zaciera..

przed chwila słyszałam, że jakiejś babce podczas cesarki zaszyto w brzuchu chustę i tak chodziła z bolem brzucha. W momencie gdy schudła 20 kg łaskawie zrobili jej prześwietlenie i wyszło szydło z worka :szok:

Dziewczyny dużo zdrówka Wam życzę i waszym rodzinkom:tak::tak::tak::tak:
Alergia to paskudztwo niestety. Najgorzej jak dopada dzieciaczki.
Joanna25 uważaj na siebie i dzidziulkę. Kładź sie do łóżeczka i odpoczywaj:tak::tak::tak:

reklama
Do góry