reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Strasznie duże te dzieci, mam nadzieję, że u nas nie będzie takiego pogromu z wagą ale w życiu wszystko jest możliwe:tak:najważniejsze żeby nasze były zdrowe i nie pchały się świat zbyt wcześnie:-D
Ja niestety mimo, że mam dom to nie mam ani kawałka trawy ani ogródka, bo rodzice postawili jeden obok drugiego dizałka 800 m poza tym podwórko obłożone całe kostką więc zostaje tylko balkon i doniczki

Swit dobry ( jak to mówi krecik) o poranku wszystkim czerwcóweczkom!!!!

Agacina zaskoczyłaś mnie tymi wymiarami maluszka:szok: moja mała miała 60 cm przy 3300 i myśłałam że jest baaaaaaardzo długa, ale szczuplutka, ten chłopiec to niesły maluszek:szok::szok:

co do ogródka to u nas strasznie pada i nic nie mozna zrobić, bo woda stoi, mamy strasznie duzo trawy, M kosi ją 5h :szok::szok::szok: przy tam sad + z czego na razie jestem niezadowolona:strumyk,
mała ciagnie do wody jak Otylia(bedzie z niej pływak), ostatnio biegła i gdyby sie nie przewróciła to bym jej nie złapała, z tym brzucholem juz za nią nie nadążam!!!!

hmm....., wiem jak to ciężko iść na zwolnienie, ja też dzisiaj jadę po samo zwol, tak sie umówiłam ostatnio z gin, dała mi jeszcze kilka dni, no cóż ale jak trzeba to tzreba, noi zobaczy mój opadnięty brzuch, ciekawe co powie:dry::dry:

Witam wszystkie czerwcówki!!!!
Duże rodzą sie teraz dzieci i nic sie na to nie poradzić. Ale z regóły są to dzieci dość wysokich osób (przynjmniej mi się tak zdaje). Ja to mam nadzieję że więcej niż 4 kg to moja didzia nie będzie miała, bo może być ciężko.

Ale zmienie temat, rozchorowałam sie na całego!!!!!!!! Temperatura mnie tak wczoraj powaliła z nóg, ze nawet nie miałm siły was poczytać. W nocy na przemian dreszcze z potami, głowa pęka. Węzły chłonne na mam powiększone, no i ledwo chodzę bo mi ciągle słabo. Do tego alergia mnie dopadła i na podwórku leje sie z nosa. Mam tylko nadzieje że ta temperatura nie ma wpływu na dzidzusia!!!!!

Właśnie się wybieramy!!!! Bo przez tą temperaturke, to nawet nie dałam rady wstać do pracy. No i mój syn ciągle kaszle i jesgo też zaprowadzę.

reklama
cześć dziewczynki:tak:

a ja miałam wczoraj dzień wyjęty z życiorysu:-( dopadł mnie rota wirus i poza wodą mineralną nic nie miałam w ustach przez cały dzionek:baffled: pojawiła mi się również gorączka ale na szczescie nie była zbyt wysoka.dziś tak jakby było lepiej ale nadal boje sie cokolwiek zjeść:-(
dziś wizyta u ginki mam tylko nadzieję ze dzidzia jeszcze nie wybiera się do mnie i do maja posiedzi w brzuszku:tak:

azile trzymaj sie i kuruj.Dużo zdrówka dla ciebie!!

rzeczywiście coraz więcej dzieci rodzi sie z dość wysoka masa urodzeniową- ciekawa jestem czym to związane:nerd: czy rzeczywiście witaminy czy chemia w produktach żywnościowych tak wpływa na płód:baffled:

osobiście ogrodu nie posiadam ale to i dobrze bo nie miałby kto przy nim robić.za to w moim blokowisku są 4 naprawdę piękne place zabaw:tak: w tym dwa położone w praku z dala od ulicy.nie narzekam mimo blokowisk pełno tu zieleni i deptaków:tak:

Do góry