reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczynki bo kupiłam sobie maglek a wizytę mam dopiero w środę i nie chciałam czekać bo po . W sumie to 2 razy miałam skurcz łydki ale za to dosyć bolesny.

Wróciłam właśnie z zebrania organizacyjnego dla dzieci idących do klas pierwszych i trochę się rozczuliłam nad moim starszym skarbem. Ona już taka duża , będzie się uczyć w szkole :szok:

reklama
To dobrze Magdziara że jesteś zajęta i masz na to energię bo poród może przez to będzie łatwiejszy ( tak mówią)
. Ogólnie im człowiek bardziej zajęty tym szybciej mijają te dni. Ja się cały czas waham czy iść na zwolnienie czy nie i odkładam z tygodnia na tydzień bo przynajmniej czas leci:-)

Maju nie ma to jak pomyslne wieści a filn też możesz dodać nam np przez stronke tinypic

Kasiu mam nadzieję, że Twój ginekolog sprawnie poprowadzi leczenie i nie będziesz miałą żadnych nieprzyjemności przez to cholerstwo.Paciorkowiec w ciąży

Flexy byle do jakiegos 38tygonia potem można rodzić i to już nie jest wczesniak a mysle, że jak posłuchasz lekarza i będziesz leżała to mała jeszcze posiedzi w brzuszku

oj a dopiero kwiecien a tu już maj zaczyna się rozwiązywać a po maju kolej na czerwiec oj jak ten czas szybko leci nie dawno wątek założyli a tu nie długo będzie już po wszystkim :tak:

kasiu idź na zwolnionko co to są dwa miesiące...odpoczniesz , zrelaksujesz się, dłużej pośpisz.....itp. Kobieto nie wolno się tak zamęczać tą praca daj spokój....

Flexy kochana raumiem cię znakomicie i powiem ci ze nawet spakowana jestem do szpitala i co dzień modle sie zeby tylko dzień dłużej zeby tylko zleciał i tak szczęśliwie zleciało juz prawie dwa tygodnie jeszcze 3 tygodnie i będzie lepiej tak powiedział moj gin ze 32 tygodniu jest bezpieczniej rodzic . Oszczędzam się kochana jak mogę staram się mało chodzić a od leżenia bolą mnie już plecy :-( ale czego się nie robi dla swojego dziecka ;-) a teraz co dzień mowie aby do jutra :tak:

reklama
Nawet do 36 tygodnia starczy. Jak będziesz odpoczywać i dużo leżeć to dotrwasz a nawet jeśli nie to już i tak jest dosyć zaawansowana ciąża żeby maleństwu nic nie było :-) Najważniejsze to myśleć pozytywnie :-) i dopuszczać żadnych złych myśli :-)

Do góry