reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarka;
bardzo się cieszę,że wizytka ok :-) TY Zgrabnisiu jedna Ty :-) ja ostatnio 31 marca mialam 11 na plusie czyli ważyłam 74. Następna wizyta w poniedziałek i wtedy zobaczymy :-D

Ja to już się boje na wagę stawać. :-DNo ale może dziś spróbuję się zważyć i zmierzyć. Mam nadzieję, ze nie zemdleję, jak zobacze wyniki ;-):-p

u mnie Jacek wstydzi się rozmawiać do brzuszka ale czasami się stara :-D Myślę,że nam jest z tym łatwiej ponieważ czujemy nasze Maluchy, mamy większą wiedzę na ten temat, więcej czytamy...

Mnie od wczoraj pobolewa (sorry) du.a tzn tył ;-) może to się kości w tych okolicach rozrastają... już sama nie wiem

dlatego ja wole sie ruszac i ciagle byc zajeta.wystarczy ze na moment przystopuje i chwile odpoczne a juz czuje sie jak staruszka:-D na szczescie mam synka dzieki ktoremu kondycji nie trace:-D

reklama
Do góry