reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja tak trochę zmienie temat na bardziej przyziemny niż wakacje :sorry2:
Chociaż tak szczerze powiedziawszy jeszcze nie mielismy okazji wybrać się na wpólne długie wakacje, a to mężulek urlopu nie dostał, a to pojechaliśmy na kilka festiwali z zespołem (chciażby 2 razy bylismy juz na Bukowinie) więc narzekać niby nie ma na co, ale juz obiecałam, że w przyszłym roku gdzieś pojedziemy z maluszkiem tylko polenić się :-D
Wracając do zmiany tematu :sorry2:
Dzisiaj jadę po papiery od ginki do świadczenia rehabilitacyjnego, bo w przyszłym tygodniu mam złozyc komplet w zusie i nie wiem jak ma wypełnić "swoją" część :sorry2: jak to rozwiązałyście? Głowiłyście się w domu, czy dopiero wypełniałyście w zusie razem z babką?

reklama
mata-sweterek jakos idzie-mam juz przod i tyl,teraz kombinuje jak tu zrobic dekolcik-musze chyba dokupic druty.

Majka to zawziętości życzę :-) ja na BB piszę co robię to mam wtedy motywację i wiem, że muszę to skończyć, bo dziewczyny będą ciekawe :-D inaczej nie miałabym takiego samozaparcia :-D

Walczylam z forum do 1ej w nocy.;-) i dzisiaj znowu musiałam wszystko zmieniać..mam nadzieję, że szybko się naucze co i jak..no i mam nadzieje, że Was nie zawiodę.;-)

Magdziarko te słowa tylko potwierdzają, że nadajesz się na moderatora :tak::-):-):-)

Hej dziewczynki! Magdziarka chciała dobrze to my trochę namieszałyśmy, ale z tego co widzę admin. już zadziałał i jest już ok. Co do oddzielnych wątków zdjęcia - komentarze to jest mi obojętne. Zobaczymy co reszta dziewczyn na to.
Magdziarko mam nadzieję, że przez nasze lenistwo nie miałaś dużych problemów:sorry2: dziękuję

Witam Kobietki
melduję się, że żyję i mam prąd od wczoraj,od około 19.00 :-)
Wczoraj cały dzień przeleżeliśmy z J. w łóżku aż mialam już dosyć. Zero wody, piec gazowy nie działał więc zrobiło się zimno - na szczęście mamy jeszcze kominek... na obiad zjadłam kisiel :-D a tak w ogóle to na dole mamy elektryczne rolety więc było ciemno jak w .....
Brak prądu jest straszny... Mówię Wam, nie wiedziałam, że można być tak od niego uzależnionym..
Wczoraj byłam na chwilkę na forum ale nie miałam sił pisać ponieważ miałam furę prania i stos naczyć do zmywary.. a i jeszcze część rzeczy się rozmroziła więc skorzystał nasz owczarek..
Wiem ,że Szczecin był w każdych wiadomościach - szkoda, że właśnie w ten sposób zaistniał na arenie narodowej ;-)
Witam Majeczkę :-)
a tak w ogóle to u nas dzisiaj są 4 stopnie ciepła a raczej zimna i do tego pada deszcz

Iwosz witaj po przerwie:-D
Mata może Magdziarka Ci podpowie, ona chyba też niedawno składała. Ja nie musiałam, bo nie płacę ZUSU.
Magdziarka dziś to już tylko wypoczywaj po wczorajszym należy Ci się, a tak na marginesie to świetnie sobie poradziłaś DZIĘKUJĘ:-D:-D:-D i myślę, że dziwczyny się ze mną zgodzą. W końcu chciałaś dobrze i nikt nie przypuszczał, że przeniesienie wątku zmieni blokadę. Teraz już wszystkie wiemy i będzie ok. Wielkie buzialki dla Magdziarki (ale mi się zrymowało, hihihi):-):-D:-)

reklama
Mój maluszek nadal mnie bardzo kopie. Bez umiaru. Cały brzuszek podskakuje.
Jak dugo siedzę, np. w pracy, to się pcha i pcha i rozpycha, aż mnie zmusza do wstania i wyprostowania się. Wtedy się uspokaja, bo w końcu ma dużo miejsca.:-D

Do góry