reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku ja przytyłam podobnie, w biodrach 114 cm i będzie pewnie jeszcze więcej:szok: seksu nie ma:crazy: bo można zaszkodzić dziecku a ja puchnę na maksa :szok:pokoik jeszcze nie przygotowany i czeka nas kolejne jego przemeblowanie bo biegnie tam żyła wodna no i mój M wybuchł dziś po szkole rodzenia, że wcale nie będzie mi potrzebny przy porodzie i ciekawy jest czy wogóle go tam będę chciała:angry: bo będę w szoku i zła i wogóle
Skarbie nie jesteś sama a hormony buzują:baffled::angry::baffled:

reklama
Joasia dobrze, że poszłaś do lekarza przynajmniej wiesz na czym stoisz, a ten preperat scholla jest rzeczywiście bardzo dobry mi przynajmniej już tak nie wrastają;-)

Gluszku pod wiekszoscia z tych punktow moglabym sie i ja podpisac. Najbardziej boje sie przedwczesnego porodu. , seksu tez mi bakuje i to bardzo ale zakaz .. O wadze nie wspomne. Moze to 12 kg ktos by powiedzial ze nie wiele ale ja mam taki brzuch ze mam problemy z myciem nog. Nie moge sie schylic. do tego zrobiluy mi sie rozstepy na bebenku i swedza jak cholera. Zadne smarowidla nie pomagaja( tzn pomagaja na pare minut). Syf mam w mieszkanuiu tajki ze szokda gadac. Noo ale mnie sprzatc nie wolno al maz to sprzatq bo musi ale jak to chlop robi to co widzi ,a reszty nie trzeba. Ja generalnie widze duzo wiecej. A do tego pyskata osmiolatkla w domu. Jak jest dobrze to ok ale jak cos jest nie po jej mysli to bez kija nie podchodz. Aa dzisiaj jeszcze pogoda do niczego.

Głuszku ja tez bym się podpisała pod większością tych punktów. Mąż zabrał małą na tydzień i od wczoraj jestem sama w domku ale za to muszę jeszcze chodzić do pracy, wstawać o 5 -tej rano a o 21 padam na łeb.
Nie martw się bo wychodzi na to że twoje objawy i obawy nie są wyjątkiem i wszystkie powoli zaczynamy mieć dosyć tego obciążenia na ciele i wagi i wszystkiego. GłÓWKA DO GÓRY I ODLICZAMY , ODLICZAMY DZIEWCZYNKI JUŻ CORAZ BLIŻEJ :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

To ja też się przyłączę:
- od sześciu miesięcy mam non stop zgagę, już zaczynam się zastanawiać czy nie wymiotować jej na złość,ale ponoć to niezdrowe, nie umiem spać przez to, ilekroć się schylę, to piecze jak cholera = > nie wiem co to za mały Włochacz się urodzi,bo to ponoć jest na włochate dziecko ;-)
- z cycka mi leci - ale tylko jednego, więc pewnie z drugim coś nie tak,
- mąż po mnie jedzie, bo ma stresy w pracy, a ja beczę przez to,
- wybieram się na zakupy, a mój kochany przelał prawie wszystko na konto oszczędnościowe, więc właściwie, to nie wiem po co jadę, jak nie mam kasy:baffled:,ale z mamą się umówiłam
- ostatnio rzadko się kochamy, ja bym chciała, ale ten mój wiecznie zmęczony,
- o moim brzuchu nawet nie mówię, wcale nie jest duży, ale takie sito, że nikt mnie nie przebije no i ciągle muszę się smarować, bo swędzi:-(
Pociesza mnie jedynie fakt, że dzisiaj słoneczko u nas świeci i wyrwę się, pochodzę po sklepach, ale nie wiem co będzie jak mi się czegoś zachce :szok:

No to mamy dzisiaj dzien narzekania. Jeszcze ta fatalna pogoda. Ja to juz mowie oby przezyc te półtora miesiaca a bedzie dobrze. Zeby tylko do 36 tyg sie przekulac.

Dziewczyny, brzuchaczki macie po prostu cudowne, każdy inny i śliczny, jedyny w swoim rodzaju. Jeśli ktoś ma problem z rozstępami, chociaż widzę, że moje sitko wygrywa:szok:, to polecam tą Mustele. Trochę kosztuje, ale codziennie się smaruję i tubka starczyła na prawie miesiąc-bardzo wydajna jest...efekty mają być po 2-3 miesiącach.

reklama
Gluszku glowa do gory! dasz sobie rade zobaczysz:tak:
ja o sexe tez moge zapomniec:-( moj M nie przewiduje czegos takiego:-(
poki maluch sie nie urodzi na nic nie licze z jego strony.
w biodrach mam 106 cm:-D i 12/13 kg na plusie pocieszam sie tym ze polowa tego to ciezar zwiazany z lozyskiem, macica i dzidzia plus wody takze niewiele zostanie do zgubienia:tak: jeszcze bedziemy laski zobaczysz:-)

a mama jestes najlepsza pod sloncem dla swoich dzieci:tak:
pomysl sobie ze bunt dwulatka minie i zaraz po nim zacznie sie bunt trzylatka:-D:-D

dzis u mnie fatalna pogoda- mgla deszcz brrrrrrr:baffled:

Do góry