reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
fiu fiu fiu Kasia ale jestes zgrabniutka kobitka:tak::-)
super wyglądasz , urósł Tobie tylko brzusio, zero zbędnych kg super:tak::happy::rofl2:

reklama
moja dzidzia też cały czas się rusza:sorry2:chyba czuje że mama jest zestresowana! Jutro lecimy do Polski, same i troche sie denerwuje przed tym lotem, po za tym nie rozstawałam sie z męzem jeszcze na dłużej i chyba obie reagujemy bardzo emocjonalnie:-(

Uważam ze to indywidualna sprawa każdego małżeństwa!
Moj Michał chce być przy mnie , i ja bardzo bym chciała zeby był wtedy ze mną. :sorry2:
Wydaje mi sie ze on zdaje sobie sprawe ze bede potrzebowałą jego wsparcia.

Hej,
dziewczyny - w 28 tc lekarz skierował mnie na test obciążenia glukozą 50g po 1 h i niestety wyszło, dużo za dużo glukozy we krwi aż 189 a norma jest 140 - muszę powtórzyć wynik przy obciązeniu 75 g po 2 h - i jak to też wyjdzie źle - to znaczy, że mam ciążową cukrzycę!!!! i muszę zacząć batalię przeciw cukrowi. Cholerka! Strasznie się niepokoję, bo nic nie zapowiadało takiego scenariusza - czuję się dobrze, cieszyłam się, że dzieciaki bliźniaki są z górnej półki wagowej - a okazało się, że prawdopodobnie cukrzyca ma na to wpływ. Robiłyście takie badania? Pozdrawiam

reklama
Do góry