reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ale pomyslcie jak one się czują ...własnie ciągle chce im się spać i mają nudności. I juz sama nie wiem co lepsze początek czy koniec ciązy...Myslę że my jesteśmy w lepszej sytuacji!!!!

Moja siostra ma rodzić pod koniec października i też jej się teraz chce spać i spać a ja się cieszęże już mam to za sobą :-)

no - zobaczymy jak sie skonczy ten bieg po obwodzie :-D
w drugiej ciazy zakonczylam na 121 cm ...mierzyc:zawstydzona/y: To bylo jakos pod koniec 8 albo z poczatkiem 9 miesiaca:sorry2: Dalej uz nie mialam po prostu odwagi:-D

A ja chyba przez ten sen ostatni co miałam, to aż boję się iść dzisiaj na wizytę, bo mam wrażenie, że ginka wyśle mnie do szpitala :sorry2: do tego jeszcze brzuch jakby mi się obniżył :baffled:

A ja teraz siedzę pracy i sobie pomyślałam , kurcze a jak by mnie teraz złapało to nawet nie mam przy sobie ani badań ani torba nie gotowa do szpitala , chyba się muszę za to wziąść :szok:

milkaaa no słodziutki ten twój brzucholek:tak: ale ze tylko 2 kg tow szoku jestem:szok: ja od jakiegoś czasu stanełam na 5 kg na plusie i waga ani drgnie;-) narazie :-D a obwodzik jeszcze nadal poniżej 100 , narazie bo juz jest 99 cm:-D

Czasem człowiek panikuje tym bardziej że w pierwszej ciązy juz wszystko miałam gotowe . Nawet ubranek nie mam popranych tylko kilka pieluch.

reklama
Wszysto przez mamę bo mi rano opowiadała że jej tak dziewczyny w pracy mówiły że przy 2 ciąży to można nawet wcześniej urodzić

Do góry