reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julcia przykra sprawa:-( trzymaj sie cieplutko i pamietaj o dzidziusiu.

a ja od kilku dni mam spuchniete stopy:baffled: do tego stawy biodrowe powoli mi wysiadaja i czuje jak wszystko rozklada mi sie juz do porodu:szok:
chodze jak kaczka i tak powoli ze moj synek juz mnie pogania:sorry2:
odnosnie ubioru to ze mna roznie bywa-czasem lekka tunika i plaszczyk a czasem tona ciuchow a i tak mi zimno:tak:
uwielbiam za to chodzic w klapkach( juz wyjelam z szafy:tak: ) i swoje spodnie dziny dzwony w ktore o dziwo jeszcze sie mieszcze:-D

reklama
brzuszki pierwsza klasa:tak:
postaram sie w tym tygodniu zmobilizowac i wkleic wam moje zdjatko:-)
ja nadal mam w brzuchu 105 wiec nic mi raczej nie rosnie.kreski tym razem nie posiadam:sorry2: w pierwszej ciazy mialam dosc wczesnie i bardzo dlugo a teraz o dziwo nic:-)
waga +12:tak:

Magdziarko, co do sklepu dziecięcego w Ursusie to nie wiem.
Jeszcze taka uwaga co do jogi. Sory, że się wtrącam, ale czy w ogóle idziesz pierwszy raz? Bo moja położna móówiła, że w ciąży można ćwiczyć jogę (oczywiście specjalny zestaw ćwiczeń dla cięzarówek, bo pewne ćwiczenia mogą zmienić ułożenie dzidziusia w brzuszku, a nawet wywołać poród) tylko wtedy jeśli się wcześniej ćwiczyło. Nie nalezy więc zaczynać jogi w ciaży.

A ja mam słabe mięśnie brzucha :-( i za bardzo ćwiczyć ich nie mogę, bo większość ćwiczeń obciąża kręgosłup, a z nim też u mnie nieciekawie :baffled: skoro pas jest niewskazany, to będzie trzeba poradzić sobie w inny sposób :sorry2:

reklama
Do góry