reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
no ale pamietam ze polozna wlasnie mowila zeby nie nosic na brzuchu
i pamietam tez ze jak za dlugo go mialam to flupy poporodowe robily sie czerwiensze:szok: - jak sie zapominalam i nosilam dluzej. Wiec cos w tym chyba jest.

reklama
hej co do tych kokardek to raczej nie daje wiary takim sprawom ale też widziałam ze są przyczepiane do wózeczka albo smoczka dziecka ale tez sie zastanawiałam dlaczego czerwona a nie jakiś inny kolor :baffled:.
Asiulek moja kochana ja już prawie kończę zakupy dla dzidzi zostało mi kilka drobiazgów do ubrania no i wózek co zostawie to na maj i fotelik a tak już mam prawie wszystko :laugh2:

Darunia, Julcia;
Dziękuję :-) wyprowadził się do innego pokoju i chodzi skruszony :-D co ważne, nie ma gorączki a tylko boli go gardło więc to może nie angina.. zapobiegawczo najadlam się czochu i pluczę gardło szałwią.
Dziewczyny;
ja w porównaniu z Wami to ubieram się jak na sybir :-D ale u nas tak strasznie wieje, że inaczej się nie da...

Julcia;
smutny mialaś dzionek :-( taki pelen refleksji... mam nadzieję, że wrocisz do siebie... ech, czasami ciężko jest to wszystko zrozumieć - można zadawać sobie tysiące pytań a i tak nie odnajdziesz w tym sensu.. No już nie smuć się proszę - bo Dzidzia płacze..

Hej dziewczynki! Ale sie rozpisałyście....
Ja dziś byłam u babci na wsi i tak sobie spacerowałam po lesie wdychałam powietrze i odpoczywałam:tak: Później mój M z tatą przestawiali meble w pokoiku małego i złożyli łóżeczko. Jak trochę ogarnę to wkleję wam zdjęcie.
Daruunia zaczęliżmy szkołę 17 marca i wczoraj była 2 lekcja z 7. Na razie jestem zadowolona, trochę teorii a później praktyka:tak: Zaczęliśmy wcześniej bo 7 lekcji co tydzień to prawie 2 m-ce a wolę być na wszystkich zajęciach no i do porodu niecałe 3 m-ce więc powinniśmy się wyrobić:tak:

Joleńka;
no to zaszalałaś z zakupami :-) dlatego Ciebie tak długo nie było ..Ja mialam dzisiaj jechać z Jackiem i zamówić mebelki i wózek - a on się rozchorował :angry:

reklama
Dziękuję Dziewczynki:-)
teraz na kolejną wizytkę mam mieć morf. i mocz - jak ja nie cierpię pobierać moczu :angry:
Sama jestem ciekawa jak wyjdą wyniki - do tej pory było ok.. ale Maluch rośnie i sobie coraz więcej magazynuje więc zobaczymy

Do góry