reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
oo Magdziara czyli robnisz sie na bostwo.? ja tez mam w planach fryzjera ale tak w polowie kwietbnia zeby przed komunia nie trzba bylo odrostow znowu robic.

Magdziarko ja mam takie same, zamawiałam przez internet jak robiłam zakupy dla Maluszka i przy okazji kilka rzeczy dla siebie wzięłam. Bo jeden koszt wysyłki płaciłam:tak::tak::tak::tak:
Nie wiem tylko czy się sprawdzą bo jak szłam rodzić Kacpra to nie kupowałam tylko miałam zwykłe bawełnianki. Ale co tam zobaczymy.

Koszule kupię chyba takie rozpinane z przodu na guziczki bo ja generalnie nie śpię w koszulach tylko w piżamkach. Tak więc to tylko na te kilka dni do szpitala. Nie będę płacić kasy za takie typowo do karmienia bo i tak późnie będą leżały w szfie bezużyteczne;-);-);-)

Naliczyłam na wątku lista czerwcowych mam, że jest nas 51 a zobaczcie jak niewiele z Nas się udziela. Mamy 15 synków i 12 córeczek...
Jak popatrzyłam na tę liste to nie ma tam wszystkich które się udzielają. Wpoiszcie się dziewczyny to Was Agacina podopisuje.
Ps. Dziewczyny a co się dzieje z Maajką... i Flexy?

Magdziarka ja naszukałam się trochę informacji o tych majtkach i wychodzi na to, że siateczkowe są ponoć lepsze. Są wielorazowe, ponoć wygodne, można je prać. Nie wiem jak to wygląda w praktyce, ale ja będę kupować te siateczkowe, bo opinie mnie przekonały ;-)

Jest taki zabobon żeby nie obcinać włosów bo maluchowi "skraca się rozum".
Ja już ze 2 razy obcinałam włosy i farbowałam. Ciekawe czy jest jakiś na farbowane ?
Pewnie Magdziara idź i zrób się na bóstwo :-)

A te zabobony napisałam dla poprawy humoru :-)

jest jeszcze jeden powód tej dzisiejszej wizyty u fryzjera..w sobotę mam zjazd swojej klasy z podstawówki( u mamy w Mławie)no i nie chcę wyglądać byle jak;-)

reklama
Do góry