reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Milkaaa, dzielna kobita z Ciebie. :tak::tak:

Behemotku
, mi się wydaje, że tak mówi albo osoba zazdroszcząca innym ich szczęścia albo osoba, która jest zbyt dużym egoistą, żeby móc poświęcić część siebie dla drugiej osoby, dla związku, dla dzieci.
A spotkania "na szczycie" gratuluję. :-) To bardzo ważne żeby rodzice i teściowie sie dogadywali. U nas jest podobnie. Może nie jest to wielka przyjaźń, ale jak się spotykają na obiedzie, czy w święta, to po prostu mają wspólne tematy do rozmowy i miło spędzają czas.

reklama
Ta twoja przyjaciółka to wszystko z głową ma dobrze bo odniosłam wrażenie ze czegoś jej brakuje ,no zeby kobiecie w ciąży takie glupoty opowiadac niewiem jak to tak można :confused:

Behemott
Nie słuchaj takich głupot. Ja też coś podobnego przeszłam w swojej drugiej ciąży tylko to była moja kierowniczka.Życie mi tak utrudniała zwyczajnie z zazdrośc, bo sama była samotna i nie mogła tego znieść. Dlamnie zawsze było szkoda takich ludzi. Poprostu są bardzo samotni. A jeszcze bardziej mnie denerwują slogany o karierze kobiet. Ja tego nie potrzebuję moim cele jest szczęśliwa i radosna rodzina. Mama która ma czas na dziecko, zabawę z nim i jest jego podporą.I przestałabym się na twoim miejscu przejmować bo to nie ma sensu. Twój świat jest najwarzniejszy a nie innych. Głowa do góry!!!!!! koleżance przejdzie jak sama wyjdzie z doła.

A ja mam pocieszające wiadomości!!! Mdłości i inne dolegliwości ustały!!!!!!:-). Dzięki diecie lekkostrawnej i dużej ilości warzyw. Spać też już tak sie nie chce. Więc tylko się cieszyć:tak:.
Wszytkim mamom życzę tego i miłej ciąży.:-D

a ja dzisiaj byłam u lekarza bo mam ostatnio perrnanętną chrypę. Osluchała, obadała no i nic na szczęście wielkiego :-) z tego względu, że cały czas mam suchy nochal zapisała mi wodę morską w sprayu do nosa i na chrypę wode morską do gardła - do tego calcium. Powiem wam, że ta woda morska to istne cudo - jaka ulga. myślę,że to wszystko przez przesuszone powietrze...

Behemott nie przejmuj się bo ta Twoja przyjaciółka dopóki nie zostanie matką to nie zrozumie macierzyństwa i tego co się wtedy czuje.Ja też uważam,że to z zazdrosci bo Ci się układa...
Mogę Wam napisać,że dopóki nie zostałam matką to nie wiedziałam po co ja żyje,kiedy urodziłam Eryke to tak jakbym przestała istnieć, liczyła się tylko ona.I tak jest do tej pory...

Dzięki za wsparcie, Silna Grupo!!!:-)
Ciężkie to okropnie, jak bliski ktoś tak "zaskakuje", ja też pewnie zawodzę czasem, nie ma ideałów. Chyba taka kolej życia. Pewnie jestem teraz totalną egoistką, ale dzieje się najważniejsza przygoda w moim życiu i nic innego się nie liczy. Może ktoś mnie znielubi, może tego pożałuję, ale teraz znam swój priorytet.

reklama
Dzięki za wsparcie, Silna Grupo!!!:-)
Ciężkie to okropnie, jak bliski ktoś tak "zaskakuje", ja też pewnie zawodzę czasem, nie ma ideałów. Chyba taka kolej życia. Pewnie jestem teraz totalną egoistką, ale dzieje się najważniejsza przygoda w moim życiu i nic innego się nie liczy. Może ktoś mnie znielubi, może tego pożałuję, ale teraz znam swój priorytet.
I tak ma być :rofl2: tak 3maj

Do góry