reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja mam też 2 pokoję , no i trzecie dziecko w drodze. Mam 7 latka i 6 latka, więc dzidzia musi być z nami. Wiecie ale wcale sie tym nie przejmuje i jestem przeszczęśliwa z tego co mam.
:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D

reklama
Mamoociku świetnego masz szkraba, a uśmiech to ma powalający :-DMy też będziemy mieć 2 pokoje (jak ten przeklęty remont się skończy :baffled:) i chcemy mieć przynajmniej 2 dzieci :tak: co prawda w planach budowa, ale to plany baaaaaaaaardzo odległe :sorry2:

A ja po wczorajszych wojażach w Selgrosie spałam jak kamień. Obudził mnie budzik o 10:szok: a tak to pewnie bym jeszcze spała.:szok:
No cóż trochę się tymi zakupami zmęczyłam.
Cieszę się,że u Was mamusie dużo optymizmu:-D U mnie też świeci słoneczko no może w końcu ta wiosna na dobre zawita:tak:

A ja dziś na śniadanko płateczki muesli i kukurydziane do smaku. Brakowało mi chyba mleka i zjadłam całą miseczkę. Zaraz zrobi ę sobie kawkę CARO zbożową i posiedze jeszcze na BB. :-D

Mnie od rana suszy w gardle. Mam nadzieję, że to nie objaw zbliżającej się infekcji. Zaaplikuję sobie płukanko z witaminami od laryngologa i może przejdzie.
Dziewczyny życze zdrówka:-D

Ja na szczęście (odpukać) nie chorowałam ani razu w ciąży- jakoś sie trzymam- myślę że to przez te witaminy które biorę od początku ciąży- bo tak to zawsze jakieś przeziębienie lub katar i muszę przyznać ze przed ciążą nie brałam żadnych witamin wzmacniających i tak profilaktycznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale myślę, że jak juz przestanę karmić piersią to pewnie zacznę brac jakiś vigor lub centrum :tak:
Także życzę wam dziewczynki dużo zdrówka dla was i dla waszych bliskich! Już niedługo będzie ciepło i wszystkie choroby przejdą!

Ja też Wam wszystkim życzę dużo zdrówka :-) nietety ta zmienna pogoda sprzyja takim stanom... u nas dzisiaj piękna pogoda ale jutro ma padać..
Jeszcze raz duzo zdrówka dla Was

U nas w Krakowie też fajna pogoda- świeci słoneczko ale rano o 7 jak jechałam na test na glukozę było zimno:baffled: miejmy nadzieję że z dnia na dzień bedzie cieplej! A dzisiaj w Kraku ma być 14 stopni :-)- zobaczymy :-)

reklama
Ja też już 14 kg do przodu :tak: jakoś mi to tak nie przeszkadza, mam nadzieję ze po porodzie jakoś dojdę do figury z przed ciąży :-) niepokoją mnie takie sine pajączki na pośladkach i udach :angry: smaruje je kremem perfekta mama na rozstępy- nie wiem czy to coś pomoże:baffled: a może Wy macie jakiś fajny sposób na to?

Do góry