reklama
Aniknulka;
to racja, teraz mniej bywam na bb -powodem jest to, że częściej wychodzę z domku :-)
a tak w ogóle to dzisiaj spanikowałam i pojechałam na usg ponieważ od 2 dni Dzidź taki spokojny był - już się zmartwiłam..
Na szczęście wszystko ok - wszystkie przepływy w normie a Maluch ma prawie 1,5 kg - czyli tyle ile u Magdziarki.
W pon. mam wizytę z oglądaniem na samolocie![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
magdalenko;
będzie wszystko dobrze - dla mnie fenoterol to już część mojego i Maluszkowego życia ;-) muszę przyznać, że dzięki temu specyfikowi - jestem spokojniejsza i co ważne brzucho nie jest twarde jak kamień. Jeszcze niespełna 3 miesiace i będziesz tulić swoje Maleństwo - a teraz zastosuj się do zaleceń doktorka - tak trzeba..
to racja, teraz mniej bywam na bb -powodem jest to, że częściej wychodzę z domku :-)
a tak w ogóle to dzisiaj spanikowałam i pojechałam na usg ponieważ od 2 dni Dzidź taki spokojny był - już się zmartwiłam..
Na szczęście wszystko ok - wszystkie przepływy w normie a Maluch ma prawie 1,5 kg - czyli tyle ile u Magdziarki.
W pon. mam wizytę z oglądaniem na samolocie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
magdalenko;
będzie wszystko dobrze - dla mnie fenoterol to już część mojego i Maluszkowego życia ;-) muszę przyznać, że dzięki temu specyfikowi - jestem spokojniejsza i co ważne brzucho nie jest twarde jak kamień. Jeszcze niespełna 3 miesiace i będziesz tulić swoje Maleństwo - a teraz zastosuj się do zaleceń doktorka - tak trzeba..
Joasia to cieszę się, że już jest dobrze i jestes spokojniejsza. Mój maluszek kopie rano popołudniu i wieczorem, a w nocy czasem mam takie dziwne uczucie jakby miał drgawki
nie wiem czy mam się martwić a może coś mu sie śni....
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Aniknulka;
ja też tak nieraz odczuwam - tzn. takie drgawki - może po prostu Maluchy się przeciągają? Myślę, ze to nic złego :-)
poz tym jeżeli trwa to dłużej to może jakaś czkaweczka? mój jak do tej pory miał raz - bynajmniej ja to odczułam
ja też tak nieraz odczuwam - tzn. takie drgawki - może po prostu Maluchy się przeciągają? Myślę, ze to nic złego :-)
poz tym jeżeli trwa to dłużej to może jakaś czkaweczka? mój jak do tej pory miał raz - bynajmniej ja to odczułam
magdalenkakol
Fan(ka)
Anikinulka a te drgawki to moze czkawka u maluszka . nie ma sie czym martwic. teraz moj maly nie ma czkawki ale pamietam ze corka to non stop miala.
kacha381
Czerwcowa mama'08
Zdrowka zycze dziewczyny. Ja tez zakatarzona jestem okropnie a do tego od kilku dni skurcze mecza mnie okropnie. Wczoraj zadzwonilam do gina kazal lyknac 4 magnezy i 2 nospy wieczorem to samo zeby sie uspokoily. I mam lezec przez 3dni. Wstawac tylko do ubikacji. Jesli nie pomoze to mam jechac do szpitala. Narazie odpukac jest lepej.
reklama
Podziel się: