reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiesz z tym seksem to i u mnie jest podobnie, ale ja już sie przyzwyczaiłam do tego. Podobno słabe mięśnie i trzeba uwarzać bo przy takich mięśniach szybko i niespodziewnie sie rodzi;-). Nie wiem czy to prawda i czy sie cieszyć.
Dla mnie radzono dużo ćwiczyć mięśni Kegla, ale zapominam o tym. Zauwarzyłam że jak się nie przemęczam i długo nie chodzę i dużo nie siedzę to jest ok. Ale ostatnio to już nogi mnie tak wieczorem bolą . Nie mogę spać , ani siedzieć , jeszcze jak chodzę to mogę wytrzymać. Nie wiem co to jest ale okropieństwo. Na dodatek te okropne bóle krzyża!!! Ja juz jestem zmęczona, ale tylko 3 miesiące i już po wszystkim:tak:

reklama
Mnie bardziej bola wlasnie kosci od wewnetrznej strony nog. Choc same krocze tez nieraz mnie boli. Lekarz stwierdzil ze to dzidzius uciska.
A po seksie to nie wiem bo mezulka nie ma a jak przyjedzie to i tak mam zakaz od lekarza.

szybko i niespodziewanie?? oby nie za szybko;-) teraz tylko szybko pozniej i w dodatku bezbolesnie :tak:
ale wymagania

no - 3 miesiace - ale te najtrudniejsze....no ale nie ma co marudzic;-)

Milka będzie dobrze ja już żyje tylko porodem i tym co po nim. Ostatnio czytuje wątek marcowy i porody;-). Taka jestem niecierpliwa!!! Mam nadzieję że tylko do końca z dzidzią będzie ok, bo ja tam wszystko zniosę (po za leżeniem).

Milka życzę sił i dużo odpoczynku!!!!!:tak:

hehe - nooo, marzenia

ja tam nic nie czytam
wczoraj wzielam do reki swa ksiazke i poczytalam o przedwczesnych porodach i marzylam aby usnac - bo wydawalo mi sie ze mam jakies bole, wiec uznlam ze najlepiej bedzie jak przestane wymyslac i zasne czym predzej

a o porodzie to juz nie czytam w ogole
mam takie nastawienie: pojsc, urodzic i wrocic do domu:-D

Milka śliczne brzuszki:-Dja się już nie mierzę, bo ostatnio jak byłam u gina to waga podskoczyła:szok:jestem przerażona, nie objadam sie a waga rośnie i riośbnie i rośnie:wściekła/y:a jeszcze 3,5 miesiąca chyba dobiję setki:szok::szok::szok:

magdziara ja swojemu mężowi mogę i na kartkę pisać a on i tak zapomni o połowie i tak i tak :-D wiec staram sie zawsze dzwonić i po 10 razy powtarzać co ma zrobić :tak:.

ja tez mam wrazenie nabrzmienia krocza. Jednak ja to nie wiem od czego beo seksu zero. Wydaje mi sie ze maluch tez jest jakos tak nisko bo skacze mi po pecherzu nie raz czuke jak po odbycie normalnie jakby mi tam chcial dziure wyweircic. Mam nadziejej ze szyjka mi sie nie skrocila . tego dowiem sie dopiero na wuizycie a ta dopiero po switeach.

reklama
Do góry