reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
BABECZKI WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA, BO NAJBARDZIEJ POTRZEBNE, RADOŚCI BO LŻEJ SIĘ ROBI NA SERDUSZKU I MIŁOŚCI KTÓRA ROZGRZEWA DUSZE:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Darunia dobrze,że nic gorszego się przy tym wypadku nie stało...

Głuszku zmieniaj gina i się nie stresuj,będzie dobrze, dużo zdrówka dla Marysi.

A ja dziś byłam u laryngologa i pobrał wymazy wyniki 19 marca, no i gardło niepewne, zanim przepisze antybiotyk to czekamy na wyniki, miałam też ekg i na razie ok tylko jakis bezdech i mały skurcz ale nie ma obaw, więc jestem spokojna, kardiolog kazała tylko jeszcze zrobić echo i będzie ok.W poniedziałek odbieram wyniki krwi i zobaczymy czy te skurcze łydek to brak magnezu, czy przyczyny będzie trzeba szukać gdzie indziej. Kardiolog kazała pić sok pomidorowyn i relaks w zaciszu domowym. POZDRAWIAM i życze zdrówka;-)

witam wszystkie dziewczyny,jako czerwcowa mama późno przyłączam sie do waszej rozmowy, no cóż lepiej pózno niz w cale, od jakiegoś czasu czytam wasze rozmowy bo zgaga w nocy nie daje spać:(
to niesamowite ze jesteście ze sobą tak związane,czy kiedykolwiek planujecie sie ze sobą spotkać?pozdrawiam wszystkie mamy
które nie moga spać :)

Zobaczymy co lekarz zadecyduje ale tez slyszalam ze po 30 tyg. chodzi sie czesciej. Moja kuzynka ktora tez chodzila do tego lekarza co ja miala najpierw wizyty co 4tyg. pozniej co 2 a przy koncu ciazy juz co tydzien.
Ale juz chodzila do niego do szpitla a nie prywatnie.

Zobaczymy co lekarz zadecyduje ale tez slyszalam ze po 30 tyg. chodzi sie czesciej. Moja kuzynka ktora tez chodzila do tego lekarza co ja miala najpierw wizyty co 4tyg. pozniej co 2 a przy koncu ciazy juz co tydzien.
Ale juz chodzila do niego do szpitla a nie prywatnie.

reklama
Byłoby miło się spotkać, choć w najbliższym czasie nie wskazane są nam dłuuuugie podróże a każda mieszka w innym mieście lub kraju, może jak odchowamy nasze skarby to bedzie bardziej realny pomysł:-D

Do góry