reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Dzisiaj już wszystko ok, więc wczoraj pewnie spanikowałam :sorry2: Najwyraźniej maluszek już nie jest maluszkiem i ma coraz mniej miejsca, więc się rozpycha ;-)
a już się cieszyłam, że jest taki grzeczny i nie sprawia mamusi bólu, tylko co najwyżej łaskocze :-D

reklama
Behemottku,
Ty wiesz.... wszystkiego co najlepsze, samego slonecznego nieba nad Wasza Droga Zycia.....

Ale ładne macie te brzuszki:tak::tak::tak:.Tez bym taki chciała.Ja dalej chodze w normalnych dzinsach a te droooogie:szok: leżą w szafie.Mój Adaś leży sobie w poprzek i wogóle nie widac ze jestem w ciąży:wściekła/y:.Nosze bluzeczko sukienki i każdemu rozpowiadam ze jestem w ciązy :-):-).A własnie przytyłam od 1 wrzesnia -4 kilo-nie za mało??Tylko ze normalnie waże 86 przy 175 wzrostu.No i nie mam apetytu wogóle.Jak myslicie organizm czerpie z zapasów tłuszczu??Bo mi schudły nogi i ramiona.

Mata-kow za chwile ide do gina i zapytam o taki własnie ból.Bo mnie czasem tak zaboli koło wyrostka,że mam ochote posikac sie z bólu.:zawstydzona/y:Wogóle to musze spac prawie na wznak bo mi sie dzidzius rozpycha na boki i jak tylko kłade sie spac,(a lubie spac na embriona) ,to zaczyna sie kopanie.Mam uczucie jakby ze złosci kopał i mówił-Mama prosze mnie tu nie przygniatac.No i wtedy własnie bardzo boli.Dam znac popołudniu co mi powiedziano.

Marta sliczny brzusio no i juz widac ze ty ciezarowka.
Limba nie martw sie na pewni wszystko ok jest. I moze organizm czerpac zapasy z Ciebie.. kiurcze czemu moj nie chce?

magdalenkakol już od dawna ciężarówka jestem :tak:;-):-D a wczoraj na zjaździe to się uśmiałam jak chłopaki z grupy byli zaskoczeni, że w ciąży jestem :-D nie rozpowiadałam na lewo i prawo, ale brzuch już dawno był spory i nie sądziłam, że ktoś go jeszcze mógł nie zauważyć :-D

reklama
Hej dwupaczki kochane :-) śliczne macie brzuszki bez wyjątku!!!:tak:
U mnie już 10 kg na plusie, musze chyba troche przystopować z żarełkiem, chociaż zawsze byłam chudzielcem więc organizm chyba nadrabia :confused:

Do góry