reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Anikulka, mi chodzi o to, ze ja tez mam niespecjanie duzy :). Wszyscy dziwia sie jak sie dowiaduja jaki termin a podaje poczatek lipca.

reklama
Kobietki;
bardzo ładne te Wasze brzuszki i takie okazałe :-)
Ja będąc w szpitalu jak nosiłam koszulę to brzucha prawie wcale nie było widać :-D:-D a Dzidzia waży takie sobie tam 800 g :-)

Dziewczyny odwiedziłąm przed chwilą lutóweczki.jak ja im zazdroszczę. Mają juz maluszki przy sobie. Powiem Wam, ze sporo mamusiek rodzi dzieci tak dwa tygodnie przed terminem..no może akurat tak się złożyło. I pomyśleć. Jutro już koniec miesiąca i znikna Lutóweczki , pewnie niebawem pojawią się Listopadowe mamy.i tak się kręci. A ja jakas jestem niecierpliwa............

Nie martw się Magdziara i nam jakoś zleci. Ja też odwiedzam mamuśki "wcześniejsze " ze względu na to iż czytam relacje z porodów i śliczne są te maleństwa które przychodzą na świat.:-):-):-) I tak najgorsze są te ostatnie dni przed porodem które sie strasznie dłużą.:-):-):-)

No, właśnie uporałam się z Pit - em.Będzie prawie 1200zł zwrotu....jutro gonię zanieść , żeby jak najszybciej oddali kaskę. A potem to już zakupowy szał...szaleństwo ciuszki i inne pierdółki z listy zakupowej. :-)

Ja za Pita biorę się od tygodnia ale nie mogę sobie przypomnieć czy odlicza się w tym roku fundusz remontowy i to mnie powstrzymuje , nie chce mi się poszukać z resztą mąż wyjechał i sama muszę gotować, prać , sprzątać i wiecie takie tam a jak się wraca z pracy to już mi się nic nie chce. Wolę z wami pogadać niż pity wypełniać.

Ja za Pita biorę się od tygodnia ale nie mogę sobie przypomnieć czy odlicza się w tym roku fundusz remontowy i to mnie powstrzymuje , nie chce mi się poszukać z resztą mąż wyjechał i sama muszę gotować, prać , sprzątać i wiecie takie tam a jak się wraca z pracy to już mi się nic nie chce. Wolę z wami pogadać niż pity wypełniać.

Fundusz w ubiegłym roku odliczało się ostatni raz , więc w tym roku juz nie!

reklama
mam świeżą wiadomość od Joli, że wyszła ze szpitala i wszystko jest ok - bardzo serdecznie Was wszystkie pozdrawia. Co więcej, musi leżeć...

Do góry