reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A mi wyszły żyły na lewej nodze i smaruję końską maścią trochę pomaga mam tylko nadzieję że nie wyjdzie żylak. Co do rozstępów to zawsze je miałam:szok:, bo mam tendencje do tycia ale smaruję się kremem gerbera.

Dziewczyny macie takie sliczne brzuszki:tak: A ja mam takiego malucha:-(mimo 23 tyg ciąży, zaczynam się matrwić czy dzidziuś prawidłowo rośnie:szok:

Głuszku śliczne maleństwo:tak: Ja 3 d miałam w 12 tyg ciąży. Lekarz powiedział, ze wszystko w normie i ok. Teraz nie robiłam w 22 tyg 3d tylko normalne, ale może warto zapłacić i być pewnym że teraz też jest ok?

U nas niestety nie ma takiego usg. Pewnie tez bym poszla.
Ale slyszalam ze nie jest ono wcale lepsze od zwyklego tylko tyle ze lepiej my widzimy dzidziusia.

Gluszku trzymam za was kciuki, badz dobrej mysli, chociaz wiem jakie to trudne.Napewno bedziesz spokojniejsza po echu serduszka.

Gluszku wiem co czujesz jednak musisz wierzyc ze wszystko bedzie dobrze.. na 28 dizewczyna miala dzieciato z wytrzewieniem jelit.. dzidzia miala zrobiony od razu zabieg i teraz rozwija sie bafzo dobrze ba chyba nawet przegania rowiesnikow.. Musisz byc tylko pod dobra opieka lekarzy..

Aniknulka wielkie dzieki za odpowiedz.nie martw sie o dzidzie twoj lekarz poprostu chce miec wszystko pod kontrola.:tak:
ja w poprzedniej ciazy ciagle mialam klopot z ukladem moczowym- dosc czesto mialam przepisywany antybiotyk a dzidzia urodzila sie zdrowa:tak:
teraz staram sie juz zapobiec temu co moze sie wydarzyc i pije hektolitry wody a jak tylko czuje nerke biore nospe.

Głuszku nie martw sie i badz dobrej mysli!! Trzymam za was kciukasy! Na pewno wszystko bedzie dobrze tylko nie zamartwiaj sie bo dzidzia to czuje!!

Duzo Zdrowka:tak:

reklama
Głuszku, nie martw sie. Ja tez iche na echo serca maluszka. Ze wzgledu na moj wiek. Jesli chodzi o indukcje to druga trwala u mnie o wieeeele krocej, szybko moglam wziac zzo. Wierze, ze z Malym wszystko bedzie ok. A jesli sie boisz znow indukcji to zalatw sobie cesarke - stan "na uszach". Wiesz ile potrafi zdeterminowana matka, prawda? Trzymam kciuki

Do góry