reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witaj i ja
Mikołaj wstał o 7 30 i od rana siedzi i ogląda wesele mojej siostry wiec ja korzystam i sprzątam , gotuje :tak:
U nas nadal głuche dni :-(

reklama
Kasiu m na pewno niedługo zadzwoni :tak: a co do schizy to masz rację, ale moja schiza jest uzasadniona, bo gdyby mu zależało na mnie jako pracowniku pewnie już by oddzwonił, a tak może znalazł kogoś lepszego:-( może jestem taka beznadziejna... nie wiem... no ale jak nie ta praca, to może inna :sorry:
Jola mam nadzieję, że m spokornieje i da sobie spokój z dąsami ;-) czemu Ci faceci muszą być tacy uparci :crazy:
mała mi odpadła, ale coś się zdecydować dziś nie mogła czy chce spać...
ja mam do niczego humor i nawet się cieszę, że wczoraj wszytko porobiłam, a dziś to tylko jakiś obiad zrobic i po zawodach...

Witam kochane
U nas nocka przespana od 21-7:30 bez pobudki nawet na zmiane pieluchy:-D m zwlekł sie o 5 do pracy, a nerwy miał przy tym! :szok::szok: U nas za oknem tragedia, :-:)-( Zuzia właśnie huśta lale w hustawce, zaraz jej pora na spanie ...
Miłego dzionka laseczki

Helloł!
Aszzzzz te chłopy! Bez komentarza...

U nas nocka chyba ok- nie pamiętam :-p zawiozłam Bart koło 9 do żłobka, później jak wróciłam to sobie poszłam pobiegać- zimno i wieje, ale przynajmniej człowiek jak się tak porządnie dotlenił to az fajnie mi się siedzi :rofl2: na dodatek walnęłam sobie długą kąpiel, zrobiłam sobie ładnie włoski i zaraz zbieram się do pracy, dzisiaj na 14-stą ;-);-)

Miłego dnia!

Kasiu na pewno niedługo m zadzwoni :tak:
Mata a Ty nie zamartwiaj się na zapas...
Ula tulaski ;-)

aj Mata sama nie wiem nawet chyba co jakiś czas im woda mózg zalewa i przestają myśleć :wściekła/y:
ja mam już dość chyba wysiedlę go z domu i tak zrobię niech idzie do mamusi i tam odpieprza mekekę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Daruniu, udanej pracki!!!

Joluś, Ula, nie stresujcie się tymi chłopami... oby szybko "ciche dni" Wam mineły!!!

Kasiu, niedługo ślubny zadzwoni, nie martw się na zapas :tak:

Martusia, a Ty to chyba lanie dostaniesz za stresowanie się bez celu :-p

Martuś spokojnie, naprawde szkoda nerwów, niestety wiem z doświadczenia ze czasem trwa zanim dostanie sie odpowiedź!
Jola to robimy zbiorowe wysiedlenie?:-D:-D

Hej dziewczyny!:-)
Ja siedze z Maja w zimnym mieszkaniu-panowie z serwisu maja dzis tyle zgloszen,ze nie wiadomo czy dzis przyjada:-(A wtedy chyba weekend w zimnie....I nie moge nigdzie daleko sie ruszyc z domu,bo moga w kazdej chwili zadzwonic,ze juz jada.No to czekam....

reklama
Do góry