reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata kobito wdzę że energia Cie rozpiera :-) poczytaj sobie jakąś książkę, albo weż szydełka w ręce, albo może się drzemni- jeśli lubisz ;-)

A ja dalej siedzę sobie i czekam na 16-stą, ale znając życie to coś pewnie zaraz się zesra i o 16-stej nie wyjdę :rofl2:

reklama
Witajcie kochane!!!

Asiowo, nie martw się, wszystko będzie dobrze!!! trzymam kciuki za Ciebie i dzidzia :tak: i super, że wreszcie P zaczął pracować :tak: wreszcie się coś układa :-)

Ja na razie nie opublikuję swego zdjęcia, bo szykuje mi się pobojowisko

udanego dnia kobitki, mykam do Ani, bo płącze

dzieki dziewczyny:tak:
wierze, ze z malenstwem wszystko ok;-)

ja zdjecia nie wstawie, bo musiałabym zrobic fotke mojego królestwa tzn łozka:-D:-pPaulinka spi juz 3 godzine, a my se w wyrku z laptopkiem urzedujemy:-D

ide obiad wstawic...

Dziewczynki moja mama poszła w końu z Olą do lekarza bo nam się to paskudztwo nie podobało na brodzie i sie okazało że to jakiś liszajec - zarażliwe - ale całe szczęście mamy maść odpowiednią i mam nadzieję że cholerstwo zniknie .
Daruunia fajnie że masz luzik - oby tak zostało do 16 stej.
Asiu i widzisz , było się tyle zadręczać - super wieści - mogłabyś wstawić fotkę sojego brzusia :-)byśmy sobie powspominały :-)
Marleka to 2 czwrórka na górze ale ona nie ma 3 :eek:

witam szanowne Panie! My już po pierszych zakupach, kupiłam małej dwie bluzeczki staremu koszule i krawat na to wesele a sobie,........ nic jak zwykle:eek::eek: mał próbuje zasnąć wiec po drzemce i obiadku podejście nr 2 może jakaś kiece upoluje!!!:-D:-D:-D

widze małpeczki że dziś troszkę luziku:-D:-D super

Lila fajnie że wszystko zmierza w dobrym kierunku

Asiowo teraz ty się uspokoisz to imaluszek też się rozluźni i napewno wszytko będzie dobrze!

no i gratulacje w sukcesach z odstawianiem od cycunia:tak::tak:

Marleka to 2 czwrórka na górze ale ona nie ma 3 :eek:
tak,tak Kasiu u nas tez sa 4 a 3 niet:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D

Ula ja tam wierze,ze ze spacerku nr 2 wrocisz z kiecuszka,a jak:-D

Mata,pierogiiiiiiiiiiiiiiii,farciara:-p

Asiu dziewczyny juz chyba wszystko napisaly,ja sie bardzo ciesze,ze Twoj m ma pracke,a Ty sobie lezysz i sie relaxujesz,oby tak dalej:-p:-p:-p

Agusia gdzie jestesssssssssssssssss???????????????????????????????

Ja wlasnie wrocilam z buja,buja,Marysia zasnela dopiero teraz,a ja wstawilam brokula:tak:

Kasiu oby szybko Oli zlazło to cholerstwo :crazy:
Asiu Kasia ma racje, wrzucaj brzusio;-):-D
Basiu to kiedy dajesz na zapowiedzi :rofl2: ale musi to słodko wyglądać :-D
Ula zakupki powiadasz, czyżby Cuprum :cool2: a jak tam gówniane sprawy u Ciebie :-p:-D:-D:-D

Gwiazda juz wstała, teraz rozrabia, zaraz zjemy obiadek i lecimy na dworek, póki jeszcze ciepło ;-)

reklama
Kobitki zazwyczaj wyłażą 4 a dopiero potem 3 (Kasiu juz nie pamiętasz :ninja2:)

heh u nas 2 niet a 4 wylazły:-D:-D:-D
dzis śmierdzących spraw narazie uniknęłam:-D:-D ale tylko narazie:-D:-D
tak Martuś masz racje jak zaupki to w Cuprum:-D:-D mała kocha jezdzić windą:-D:-D a i nie omieszkam sobie coś dziś sprawic a jak inaczej :-D:-D:-D oczywiśćie sie fotograficznie wam zaprezntuję jak już coś zakupię:-D:-D

Zuzol już od 12 do kocyka się tuliła na spanie w wózku a teraz jak ją położyłam od godziny cholera mała buszuje po łóżeczu już prześcieradło zdjeła z materaca wywaliła poduszkę:eek::eek::eek: och to moje dziecie mnie wykończy:eek:

Do góry