reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry

U nas nocka ok ale Nadia ma potworny katarek i przed 24 R ją nosił na rekach bo ciezko oddychala.
Moja mama ma sie dobrze, dziadek juz w domu.

Marlenko Ty szalona Babo !!!! głos ver...s... hahahaha ja byłam tak zaskoczona tym telefonem, ze o mało mi głosu nie odjęło hahaha

Dzsiaj lecę do pracy na 10 i wrócę wieczorkiem, po odebraniu Fabiana z przedszkola lecę na plotki do kolezanki...

Miłego Dnia Babska kochane :-D:rofl2:

p.s. ehh zapomnialam ze w sklepie jest laptop , moze skrobne do Was

Ciaooo

reklama
No to witam Was i ja!

Net w domu zrobiony, ale wczoraj miałam mały młyn w domu, że nic nie dałam rady napisac...
Ł wczoraj zrobił pyszny obiad- roladki zapiekane z serem i szynką, do tego ziemniaczki, sosik- normalnie kucharza mam w domu, dziaisiaj chyba pojdziemy do kina, na oszukac przeznaczenie 4 , bardzo się cieszę z tego powodu...:-)

W pracy trochę spokoju mam, ale pewnie coś zaraz się wysypie ;-)

Miłego dnia!

To i ja się witam!
Wczoraj nie zaglądałam, bo okropnie się czułam, głowa bolała, robiło mi się słabo...
Lilianko cieszę się, że z dziadkiem mamą wszystko ok :-)
Darunia oby Ci się roboty nie nazbierało i żebyś mogła coś poklikac z nami ;-):-D
A ja dziś w nocy z małą dałam rady i przeciągnęłam ja z cycaniem do 5 i potem dałam jeszcze po 7, bo tatus poszedł ja do snu ułożyć (jakby nie wiedział, że z nim nie pójdzie spać :sorry:) i pospałysmy do 8.30 :tak: jutro jeszcze spróbuję dalej ją przetrzymać ;-)
a wczoraj wieczorem to myslałam, że padnę ze śmiechu, bo mała jakas płacząca była i z każdą chwilą nakręcała się bardziej, to się jej spytałam, czy dac cyca, a ona płącząc się darła daaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj, daaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjj :rofl2: no i jak miałam nie dać :sorry:

Kasiu gratuluje Olence kolejnego zebiszonka,czy to 4???bo 4 to zazwyczaj jedna za druga ida:tak:

Wilmek jak tam w pracy,jak sobie radzisz?

Mejdia mam nadzieje,ze wyrobisz sie do 16,trzymam kciukasy:tak:

Liluszko milego dnia wpracy,napisz cos do nas z laptoka,a jak????(nie wkleilas zdjecia,hhmmm,why???;-);-);-):-D)

Darunia zycze spokojnego dnia w pracy,ale masz kucharza,no,no,no,fajnie tak:tak::tak::tak: no i do kina na horror,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ale ja sie boje takich filmow:-p

Mata gratuluje,ladnie przetrzymalas Dobrusie

Witam :-)

Wstalysmy o 8,jak dla mnie bomba,Marysia wlasnie bawi sie laleczkami i misiami,kiedys tylko kulka,klocki,samochod,zmienily jej sie upodobania i dobrze :-pja dopijam kawencje,czekam do 9 wtedy zacznie sie Marysi ulubiona bajeczka siedzi zapatrzona,jak Joasiek Olenka w reklamy:-Da ja wtedy wskocze pod prysznic

MIlego dzionka

Ostatnia edycja:
hej mamusie!

Przepraszam, ze was zaniedbuje, ale nie moge se miejsca znalezc:zawstydzona/y:
Mąż od wczoraj w pracy wiec mi skonczyły sie wakacje...
Mała na szczescie grzeczna
Wczoraj zawiozłam prace lic promotorowi i mam dzwonic w pon do niego, zobaczymy co mi powie:tak:

A poza tym od wczoraj leże, bo ruszyc sie nie moge:-( Boli mnie w dole brzucha, ciagnie strasznie, pachwiny i krocze wysiadaja:zawstydzona/y:Nie wiem co sie dzieje, chyba dzis pojedzemy do szpitala to sprawdzic, jeszcze bejbik cos nie kopie, panikuje ostatnio, ale jakas przewrazliwiona jestem:-(

A dobra nowina to taka, ze małż w koncu dostał zaległa kase i wycofujemy pozew:-)chociaz tyle, facet sie przestraszył i wszystko ładnie wypłacił:tak:

Miłego dnia mamusie!

Asiu bardzo się cieszę, że P ma pracę no i że nie musicie biegac po sądach, mam nadzieje że z dzidziusiem wszystko ok, a Ty się kochana nie martw... trzymam kciuki i jeśli się tylko da to odpoczywaj!

A ja w pracy tfu,tfu- mam chwilkę spokoju, a wręcz nudzi mi się bo wszystko zrobiłam, ale nie przyznaje sie do tego bo zaraz coś znowu mi dowalą :-p

A co u Was, lejdissss?:-)

reklama
Asiu i wszystko fajnie się uklada, P ma pracę, ze starej kasę dostanie bez procesowania się, remoncik się robi, suuuuper :-) a ty mamuska się juz nie stresuj, odpoczywaj, kolana zaciskaj i będzie dobrze ;-) koniecznie daj znać co tam z maleństewem, tulaski ogromne :-)

Darunia no to masz dzisiaj luzik w pracy, fajnie ;-)

Mała poszła spać a ja nie wiem co robic, bo zakupy zrobione, pranie schnie, chałupka ogarnieta, teściówka wczoraj pierogów nalepiła i obiad mam z głowy... no to chyba sie polenie trochę :-p

Do góry