reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć dziewczyny!
Długo mnie nie było ale niestety nie jestem w stanie już tego wszystkiego ogarniać :no: troszke zła na siebie ale trudno :zawstydzona/y:
Jasio ma już 6 ząbków i idą kolejne ponieważ ślini się jak buldog :-p
W nowej pracy dużo obowiązków ale nie narzekam tylko poprostu wracam wypluta :baffled:
W domu remont balkonu więc mam jeden wielki sajgon :rofl2:
Poza tym wszystko ok :-)
Buziaki dla wszystkich :-D

reklama
Witajcie dziewczeta!:-)

Aniknulka-ale Cie daaawno nie bylo!Super,ze zajrzalas,ucaluj Jaska od nas!:-)
Mata-cuuudna ta firanka!:-)Ty piszesz o kwiatkach,a ja tam pszczolki wyczailam;-)

Jesli chodzi o moje samopoczucie to juz czuje sie normalnie,od wczoraj mam plodne dni (sluuuuz),wiec o ciazy moge wciaz tylko marzyc;-)
W pracy coraz wiecej dzieci wraca z wakacji,wiec nawet po 4-5 godzinach wracam zmeczona do domu.

Witajcie kochane!!!

Aniknulko, ale Ci Jasio wystrzelił z ząbkami super :-)
oby jak najszybiecj sie skończył ten remont :tak:

Maajka, a jak mała? zdrowa?

Basiu, wspaniały urlopik :tak: pogoda wspaniała tylko łądować akumulatorki :-)

u mnie gwiazdki jeszcze nie śpią. A ogląda jakiś kabaret to ja myk na BB ;-)

witam was nie mam czasu na nic mam tkaki zapiernicz ze w głowie się nie mieści Mikołaj dziś był bardzo grzeczny aż dziw :tak: wstał o 9 ale za to cały dzień nie spał :baffled: sryl mały . Dziewczyny mam do was pytanie prosze poradzcie mi strasznie pękają mi naczynka na jednej nodze koło kolana i zaczyna to wyglądać tragicznie macie jakis specyfik który zapobieda temu :-(

oj nie było ale teraz jestem :-D:-D:-D
choroba to żylaki :confused: zawsze kojarzyły mi się że to takie grube wystające żyły a ja mam takie cieniutkie i nie wystające i dała bym rękę obciąć że to nie żylaki :baffled:

reklama
witam wieczorowa pora;-)
moj lobuz w koncu zasnal...tak szaleje calymi dniami ze oba oczka podbite i siniak na pol czola:zawstydzona/y:az wstyd na spacer wyjsc jak to dziecko wyglada:-p
poszlismy dzis do biblioteki i na spacer i wracajac zlapal nas deszcz..nie mamy folii na wozek bo ostatnio w samolocie nam zgubili wiec byl prysznic za darmo...bruno byl baaaardzo zadowolony (woda w kazdej postaci jest super:-D) ja mniej;-)
Jola ja niestety nie wiem co dobre na naczynka ale tak logicznie myslac to skoro cieplo rozszerza to pewnie cos zimnego pomaga:-p
Aniknulka witaj:-)
Maajka wierze ze dzieci moga zmeczyc...jedno moze a co dopiero cale stadko:-p:-D

Do góry