reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja dzisiaj byłam na badaniach , musiałam tam czekać godzinę i potem drugie kłucie (mierzenie poziomu glukozy), cukier wyszedł, krew może być za to nie najlepiej mocz - jakieś bakterie :szok: za to w środę idę do lekarza to mi od razu coś poradzi w związku z tym moczem. W pierwszej ciąży
zero problemów a tu już zaliczony jeden antybiotyk dopochwowy i znowu bakterie .:szok:

dzięki jestescie kochane - ale blada to jest mało powiedziane. jestem jakaś taka zabiedzona na buzi.... NIe wiem co się porobiło ze mną - czy to faktycznie anemia powoduje takie zmiany na buzi. czuje się jak nie ja. Kurzce zobaczcie jak ja wyglądałam fajnie w 3 miesiącu a jak teraz.

Dwa miesiace czasu a różnica ogormna. Źle mi z tym, wiecie..... nie lubie tak wygladać.....

Magdziara włosy musze układac coddziennie bo mam normalnie krecone i życiu bym takich normalnie nie miałą...
Joaś ratuje się buraczkami, mięchem ale jak widac chyba za mało....Nie wiem czy ise nie skończy na zastrzykach z zelaza

U mnie w domu awantura.Ja i mąż chcemy Adasia Juniora-a tu mi sie dzieci zbuntowały i absolutnie sie nie zgadzają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Wymyślaja mi jakis Robinów,Braianów,Noe,Kayów :szok::szok::szok:.Ale mysle ze i tak bedzie Adaś,bo mi tak pasuje bardzo do brzuszka:-)

Głuszku muszę Cie podnieść na duchu bo ja też nie wyglądam za dobrze, jestem blada i zmieniły mi się rysy twarzy czasami mi się wydaje,że na męskie i to napewno przez te hormony i na dodatek mam anemie jak Ty,lekarz mi zapisał Tardyferon.

alle piękne Panny Młode :-)
azile, widzę ze Przełamałaś stereotypy i Miałaś perełki :-) i bardzo dobrze, ja też noszę :-)

Głuszek;
a ja nadal obstaję przy tym, że ładnie Wyglądasz :-) Wystarczy, że się uśmiechniesz i już buziak staje się pogodniejszy :-) Na tym się Uśmiechasz a na tamtym nie :-) Wszystko jest ok

reklama
Pięknie wyglądają czerwcowe mamusie (brzuszki to już całkiem śliczniutkie) :tak: a idealnie to wyglądają tylko modelki w ciąży w czasopismach, więc nie ma co się przejmować ;-) (ja też wyglądam inaczej niz przed ciążą i się tym wcale nie przejmuję:-D)

Do góry