reklama
J
Jola244
Gość
uuuu Kasiu to ładny prezent i nasza Magdziraku dziś czekoladkowa zapewne wróci
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Dobrusiu, Oleńko i Dominisiu - wszystkiego najsłodszego z okazji pierwszego roczku
Jola - niom, mogłam poczekać podpuszczalskie
A ja co roku nieswojo się czułam jak dostawałam czekoladki, bombonierki itp... Chyba jakaś dziwna jestem...
Jola - niom, mogłam poczekać podpuszczalskie
A ja co roku nieswojo się czułam jak dostawałam czekoladki, bombonierki itp... Chyba jakaś dziwna jestem...
Ostatnia edycja:
J
Jola244
Gość
wszystkiego dobrego dla naszych małych robaczków :-d
marlena nad
:)
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Dominisia:-):-):-)
Witam z rana:-)
nocka nawet spokojna jestesmy wyspaneteraz jeszcze w lozeczku siedzimy,pogoda straszna pada i wieje,a mialo byc tak ladnie
Milego dzionka:-)
Witam z rana:-)
nocka nawet spokojna jestesmy wyspaneteraz jeszcze w lozeczku siedzimy,pogoda straszna pada i wieje,a mialo byc tak ladnie
Milego dzionka:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja juz po zakupach (poszłam jak wzyscy na zakończeniu siedzą ale i tak kilku niepokornych się znalazło, ale i tak nie było xle jak na rano ;-))
jej ale ze mnie gapa
jej ale ze mnie gapa
Wszystkiego dobrego dla Dominisia i Olci z okazji pierwszych urodzinek
Dobrusia i mamusia ;-)
Mnie cos głowa boli :-( a tyle dzis jeszcze do zrobienia... lecę małej kache dać i może pójdzie kimać, a ja sobie kawkę z Wami wypiję ;-)
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Mata - daj znać, kiedy bedziesz kawke piła to też sobie zrobie kolejna :-)
Właśnie buszowałam po Wielkim Żarciu w poszukiwaniu torcika dla Oleńki :-) Bedziemy swiętować skromnie, bo tylko we trójkę... a może ktoś z rodzinki nas zaskoczy Zaraz mała dostanie drugie sniadanko i pomyslimy co dalej robic z dniem ;-)
Właśnie buszowałam po Wielkim Żarciu w poszukiwaniu torcika dla Oleńki :-) Bedziemy swiętować skromnie, bo tylko we trójkę... a może ktoś z rodzinki nas zaskoczy Zaraz mała dostanie drugie sniadanko i pomyslimy co dalej robic z dniem ;-)
Podziel się: