reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:-):-):-)
bbakaniu i Joasiek witam na zamkniętym :-D

bbakania, Joasiek witamy na zamkniętym:tak::-)

Zapraszamy do gniazda os, do kamiennego kręgu, do sciany płaczu. Jednym słowem witamy na zamkniętym. Nie tak dosłownie bo czekamy na techniczne ustawienia u Administratora. Ale oficjalnie sprawa w toku:-D

Witam Basie i Asie

Basiu i Asiu zapraszamy na zamknięty:tak::tak::tak: do kręgu tajemnic i szczerości

Asiu i Basiu, witamy w naszym zamkniętym gronie!:-)

witam Asie i Basie :-)

Witajcie
Ale wczoraj znowu poszalalyscie z pisaniem .
Ja nie mam czasu na nic moze w wakacje w koncu troszke odsapne U nas zaraz bedzie lalao a ja n 8 do skzoly z Kinga a na 10 ,30 do kosixcola Moze tesciowa sie zlituje i przyjdize do Wojtka

Powitanko :-)

I jaka miła niespodzianka :-) :-) :-) Dzięki :-)
Magdziara, ja się os szalenie boję :-p

Magdalenkakol - oby do wakacji :tak:

U nas nocka jednak spokojna, nie licząc tej syreny wieczornej :zawstydzona/y: Patrzyłam jednak ale ząbka póki co nie mamy... Mała ładnie zjadła 170ml mleczka i grzecznie się bawi w łóżeczku :tak: Ja dziś mam w planach jakieś porządki, bo się trochę zaniedbałam :zawstydzona/y: Zapowiadali dziś deszcze, ale chwilowo nie pada, więc może przed poludniem jakiś spacerek...:tak: a potem jak tatuś wróci z pracy, bo musimy do naszego proboszcza pójść po zezwolenie wzięcia ślubu w innej parafii(bez tego nie spiszemy protokołu).:sorry2: No i wczoraj zamówiłam ciasta... orientujecie się czy 75zl za blache cukierniczą(60 kawałków) to dużo, czy mało?:confused:

Miłego i słonecznego dzionka :-)

Dziewczyny ale dałyście czadu wczoraj, normalnie przed chwilą wyłam ze smiechu :-D

witam z rana, po kolejnej kiepskiej nocy (ale chyba powinnam sie juz przyzwyczaić :sorry2:)
pochmurno u nas, ale dzis mam tyyyyyle do zrobienia, że aż się boję czy zdążę...
do później (pewnie zajrzę z kawką jak mała pójdzie kimać ;-))

ja tylko na chwilę bo lecę do szkoły żegnać rok szkolny. A jestem w proszku. Włosy nieumyte...czuję że Antoś z kupą chodzi. olek jeszcze spi. Dom wariatów.

Madziu ja też zaraz lece na zakończenie roku. Dobrze ze to juz koniec , bo juz miała odść tego biegania do szkoły. Kwiaty juz kupiłam od klasy i prezent dla wychowawczyni też . Tylko musze go zapakować

reklama
Witam u nas noc superowa Kołajski obudził się tylko raz o 6 na jedzenie i pospał do 8 30 wiec mogę powiedzieć że jestem wyspana :-D
Joasiek mówiłam zostań to spieszyło Ci się spać :-D
wszyscy na koniec roku biegną :tak: kiedy ja tak bedę biegła :tak:

Do góry