reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wszystkie jesteście kochane że trzymacie za nas kciuki. Teraz Wam wszystkim za tę życzliwośc dziękujei również życzę wszystkiego dobrego.
ps. A będzie nowy wątek o ciuszkach wózkach i innych duperelkach???

milkaaa na porodóweczce jak na plaży.... śliczny staniczek... no właśnie to dobry pomysł. Bo moja sąsiadka miałą koszulę i wiadomo cała sie zmoczy więc kazali jej zdjąć i tak zupełnie nago ....dziwnie a tak wydaje się że woda zakrywa dół a staniczek górę. I jest OK:tak:

Martusia;
ja akurat pod tym kątem nie patrzyłam na mojego gina ale tak się stało, że mój jest akurat ordynatorem. Chciałam tylko dodać, że w tym szpitalu nie będę raczej rodzić ponieważ nie ma tam fajnych warunków a i położne jakieś podobno malo sympatyczne ... mój ginek za to super :-)

reklama
Ja też chodzę do lekarza, który pracuje w szpitalu, w którym mam zamiar rodzić.Ale szansa trafienia na dyżur jest taka ilu lekarzy pracuje w szpitalu. Jak sie zresztą ostatnio dowiedziałam mój ginek zawsze w czerwcu jeździ na wcześniejsze wczasy za granicę..ale co tam:)

Do góry