reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj
Jak tam spałyście dziewczynki ? Moja Ola wstawała często a i Weronika przyszła w nocy i ja tez kiepsko - chyba na zmianę pogody czy co :eek:

U nas dzisiaj super nocka była, Ł poszedł biedgac przed 6 i przyniósł mi obudZonego Barta a on jeszcze zasnął ;-) narzekac dziś nie mogę...

reklama
Zapomniałam Wasm napisać że wczoraj Wercia poszła sama do sklepu i kupiła mi jeszcze na dzień mamy - Kinder Bueno i loda :-D:-D:-D

Oj Daruunia już wczoraj nie miałam siły . Dziś wkleję.
Jak tam spałyście dziewczynki ? Moja Ola wstawała często a i Weronika przyszła w nocy i ja tez kiepsko - chyba na zmianę pogody czy co :eek:
Antek wstał dzisiaj o 4 ale potłukł się i usnął , wstał o 6:40 a Olek od 6 nie śpi. Mam nadzieję że jeszcze nie lunie bo umówiłam się z mamami na spacer.
Zapomniałam Wasm napisać że wczoraj Wercia poszła sama do sklepu i kupiła mi jeszcze na dzień mamy - Kinder Bueno i loda :-D:-D:-D
Ja dostałam po różyczce od synów:)

Witam!

U nas tez nocka do bani, małą już po 22 się budziła co chwilę i tak do rana :baffled: do tego tempka 38, luźniejsze kupki i to kilka dziennie... jak nic zębolce, ale wyleźć nie chcą :crazy: u nas wczoraj przeszła gwałtowna buża z gradem i piorunami, które waliły dookoła domu :baffled: w nocy tez błyskało się mocno, na szczęście już gdzies dlaej... dobrze, że mała z burzy nic sobie nie robiła, tylko nauczyła się jak robi burza-buuuuu :-D
a żeby było śmieszniej, to ja nie dośc, że dostałam @ i sie paskudnie czuję, to jeszcze zapalanie zatok sie przypałętało... mąż zawiózł pracę do druku i oprawy w sobotę, gość miał do mnie w poniedziałek dzwonić i nie zadzwonił do dziś, a mąż nie wziął nr tel. do tego gościa, a to w drugim mieście jest i mąż po pracy nie zdąży dojechać, a urwać wcześniej się nie mógł. Mam nadzieję, że oprawiona raca juz czeka, bo jak nie, to nie zdążę do niedzieli jej zawieźć :baffled: ehhh szkoda gadać :sorry:

teściowej serwetka się bardzo podobała i chce jeszcze :tak: będę miała komu robić, bo u nas bezserwetkowo w domu :sorry:

zmykam do marudy, później mam nadzieję, będe miała kiedy zajrzeć

U ans nocka byla ok Wojtek ostatnio coraz rzadziej sie budzi na jedzenie z czego niezmiernie sie ciesze.
Marta wspoczuje tych nieprzespanych nocy A praca na pewno juz czeka na ciebie

;-)Witam kochane:-)

wlasnie zajadamy sniadanko przed kompem:sorry:
poprasowalam z rana,umylam wloski czekam teraz az mi sie pokreca:tak:potem lece z bratem na zakupy,chce zebym mu doradzila co ma kupic,ach ci faceci milego dzionka;-)

Mata zdrówka , bezbolesnych @ i przespanych nocek :-)
Marlenka a może sobie cooś kupisz przy okazji fajnego :-)

Witajcie wreszcie z ranka :-)

Jak tam spałyście dziewczynki ?
Całkiem nieźle ;-) zważyszy że Ola kilka wieczorów z rzędu wybudza się i ryczy jakby ją ktoś ze skóry obdzierał i tak przez 30min... Posmarowałam jej wczoraj żelem dziąsełka(ale było ciężko bo nie dawała tknąć :zawstydzona/y:) i dałam viburcol - chyba podziałało, bo potem spała pięknie... :tak: Mam nadzieję, że to od zębów, bo nie wiem jak takie dzieciaczki pokazują np ból brzuszka? :confused:

U nas dzisaj p[ogoda burzowa chyba bedzie niebo zachmurzone i duchota.,
To tak jak u nas ;-) z tym że u nas już leje od rana, więc dziś raczej siedzenie w domku się zapowiada, a co za tym idzie - będę częściej do Was zaglądać ;-)

Mata - mam nadzieję, że praca na Ciebie czeka...

Moje słoneczko śpi, ale nie dziwię się bo ja sama senna... Ale jestem już po śniadanku, porannym aerobiku i prysznicu :-) Zaraz może jakieś pranko wstawię ;-)

Miłego i mało deszczowego dzionka! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry