reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Dziś byłam na targu i kupiłam Jasiowi z 50 ubranek (Cheerokki, George, Next itp) po 2 zł za sztukę. Mówię Wam super :tak:
U nas pogoda cudowna, aż nie chce się siedzieć w domu :-p Jasio szaleje u babci nad wodą w nowym rowerku a jak idziemy do domu to dostaje ataku szału - tak się mu spodobało, że teraz siedzimy całe dnie na dworzu :tak: a sprzątanie cóż ogarnę trochę, okien nie myję ponieważ i tak Święta spędzamy u rodziców więc nie mam co się szarpać.
Aerobic dodaje mi energii :rofl2: ale na efekty muszę jeszcze poczekać (dopiero byłam 4 razy) :tak:
Gratuluję dzieciaczkom kolejnych ząbków :-)
Asiowo rozm. 38 :szok: pozazdrościć kochana :tak: gratulki :-D
Chorowitkom zdróweczka :-)

życzę miłego dnia :-)

reklama
A ja muszę się pochwalic ze zamówiłam prostownice na allegro!!! Mam nadzieje że transakcja potoczy się pomyślnie ;-) ale się cieszę!!!!!!

Zaraz ide na zakupy z Bartem bo nic nie mam do jedzeniA:sorry:
Aniknulka fajnie ze chodzisz na aerobik :-)
Asiowo 38- gratulacje:tak::-)

Daria świetnie, mi prostownicę sprezentował brat na urodziny i jestem bardzo zadowolona, a jeśli chodzi o zakupy na allegro to powyżej 150 zł płacę przy odbiorze poza tym sprawdzam sprzedawcę (tak jak mogę tzn. ile ma komentarzy, od kogo i czy jest super sprzedawcą to daje mi trochę pewności - powtarzam "trochę")
zmykam życzę słonecznego i udanego dnia :-)

Dzień dobry :tak:

Wpadłam na chwilkę, korzystając z przerwy w pracy ;-)
Aniknulko - gratuluje takich zakupów :tak: ja jestem właśnie w trakcie polowania na allegro :-D
Bbakania - wypędźcie wreszcie z domu te wirusy :tak:
Daruunia - trzymam kciuki za udaną transakcję :-) ja prostownicę wyciągam od święta :zawstydzona/y:

Olcia dziś ładnie pospała prawie do 7, dostała mleczko i dała pospać dalej dziadkowi ;-) (bo ja do urzędu...), wskoczyłam do rossmana na zakupki (i durna dźwigałam wszystko :sorry:). Przed godziną wysłałam dziadka na spacerek z wnuczka i jestem już po myciu okien :-D robota mi się w rękach pali ;-) (uwielbiam pracować jak jestem sama w domu, muzyka na maksa i wio :-D) Zaraz startuje do łazienki, ale najpierw poraczę się kawką :-) Napije się ktoś ze mną? :confused:

Ja Asieńko chetnie się skusze :-):tak:
Pijesz czarną czy zabielaną mleczkiem ??
Bo ja z mleczkiem i 1 łyżeczka cukru lubię ;-)
Myślałam że żadna nie jest chętna :zawstydzona/y:
Właśnie zrobiłam - czarną (sypaną, dostałam od rodziców o smaku rumu :-p) bez dodatków ;-) Jeszcze do niedawna (przed dietą) piłam z mleczkiem i 2 łyżeczkami cukru... ale teraz jeszcze lepiej mi smakuje i chyba tak już zostanie :tak:
No to się delektujmy :-D

Załączniki

• tea_steaming_md_wht.gif
    tea_steaming_md_wht.gif
    12,2 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!

Takiego spokoju na wątku głownym dawno nie było!!!

Wczoraj razem z Ł i Bartem poszliśmy na spacer, Bart się huśtał na hustawce i miał z tego taką radochę że sami się dziwiliśy- więc dzisiaj znów pojdziemy :-)

Teraz Bart szoruje po podłogach, a ja znalazłam chwilkę żeby się odezwac ;-)

Miłego dnia!

reklama
Oj , dawno nie było takiego spokoju , pogoda piękna to i mamy nie siedzą w domkach tylko na dworze :-)
Mój M wczoraj wrócił a mała się tak śmiesznie wstydziła do niego że szok.
Chowała główke za mamą ale się śmiała :-)
Miłego dzionka :-)

Do góry